Kul med JulYeah! Nu har jag förstått så mycket mer om dessa krångliga inställningar på bloggen och gjort en egen liten bruksanvisning till mig själv. ;D 
Till Jul kom alla mina kusiner från mammas sida till mormor och morfar på kvällen men innan dess var vi en liten stund hos farmor. Jag fick en trisslott som jag vann 25 x 2 kr på av henne. :D Inga stora summor men alltid kul att vinna. ;). Hos mormor och morfar på kvällen fick jag en vit ICE klocka av mamma och pappa :D, den skall jag ha med mig till USA! Har redan (eller sen jag skickade in ansökan) börjat bestämma vad jag skall ta med mig dit. När vi var i Ullared i torsdags köpte vi en liten resväska som man kan ha som handbagage och en sådan lapp till där man skriver sitt namn, det är en Sverige flagga! :D Tänk om cirka 7 månader är jag i U S A!!


Fransar in My heart

I går var jag i Ullared och köpte lite smått och gott. Först och främst köpte jag lösnaglar men de var tyvärr alldeles för långa för mina korta naglar :/
Men! Jag köpte oxå lösögonfransar och jag måste säga, I'm in love!! Det sägs att man inte skall testa första gången när man skall på fest eller så för att det är lite knepigt och pilligt i början men så svårt var det inte. :D Jag gick runt hela kvällen och blinkade med mina långa fransar och när vi var hos Tilda var det det enda som My friednds fick höra om. ;) sen blev Linus och Emma lite jobbiga och hade VATTENKRIG!!! I tildas källare!! ^^o
Nu måste jag städa mitt rum så ciao :)


JuLLoV!!!!

TjoHej! :D
Nu är det Juuuullllooovvvv!!!! :D <3<3<3<3<3 JIPPI!!!
Snart skall jag och Emma åka till Växjö och träna och sedan ikväll skall jag till morfar för han fyller år.
Igår klippte jag mig samt slingade jag mig, så nu är jag jätte blond(syns dock inte så bra på bilderna) och har lugg igen. Idag i skolan fick vi glögg, pepparkakor och lite sånt av våra mentorer och sedan fick vi sluta lite tidigare men mamma som skulle hämta mig var och klippte sig så jag fick gå hem.
Först hade jag och Eve snöbollskrig, haha och Eve pekade fingret med tummvantar, ? whata? ;)
Eftersom alla hade cyklar utom jag så följde de mig och jag höll på och ramla hur många gånger som helst och till slut gjorde jag det ;)
Men allt gick bra och inga brutna ben så det var ju bra.

Att tillägga! Min novell som kom trea i novelltävlingen skall puplicera i Smålännigen :D så om troligen exakt två veckor kommer ni kunna läsa den där. OBS! Det är bara ren fantasi jag tror inte att det kommer att vara så i USA ;)

Sista tillägg ;) Igår sade Eve att jag går på allting som man säger precis som barn....
Lite senare sade hon att om det inte är snö på Jul kommer hennes familj köpa en snökanon.....Ja, gissa vad jag sa....Inget som gynnade mig i alla fall ;)
I am sooo going to do thatTjabaTjenaHallå!

Nu blev det ett LITET avbrott i mitt uppehåll på bloggen som kommer att fortsätta efter detta inlägg ett halvår till. ;) Idag i skolan fick vi tillbaka våra franskprov och jag trodde att jag skulle få ett Z på hörförståtelsen men det visade sig att vara rena motsatsen så jag blev super Happy. :D Sedan var det en novelltävling på skolan och under matten fick jag sms av Linus att jag hade kommit trea för de hade löst ur en bit av novellen och sedan ropat upp vem som hade skrivit den :D Så efter skolan gick jag till bibblan och hämtade mitt pris, en biobiljett, ett presentkort över hela Ljungby på 100kr och ett Diplom med motivering varför jag kom trea.J I skolan hade vi besök av en riksdags man eller så kan man säga min klasskompis pappa ;) och då sa min lärare ”Ja, nu kan ni ju passa på att ge honom motioner så Jenny du kan ju ta upp det som du har drivit” Så jag sa till honom att det inte är klokt att vi skall söka i samma kvot till högskolan som dem som går ut nu trots att det är mycket svårare att få ett A än ett MVG. Han sa att jag kunde maila det till honom så att han fick lite underlag och I am sooo going to do that! Men vi har verkligen en jätte bra samhällskunskaps lärare som har engagerat sig så mycket i detta efter att jag har berättat detta :) Han har sett till att skolan skall skriva till Regeringen.

 

Btw, lite update om USA. Nu har jag fått hem ett engelska test som jag skall göra innan det bestäms om jag får åka till USA eller ej. Lite orolig där, testet ser ut såhär att man skall kryssa i rätt alternativ av vad bilden föreställer men denna är lite knepig, ”There are three black circles” eller vad sägs ^^O


RSS 2.0