I was excused!

Idag hade vi första lektioen ett kemi prov, vet inte hur jag ska säga det gick, lite svårt att avgöra…

Andra lektioen var alla utbytesstudenter inbjudna till en slags kultur klass där de ställde frågor och bjöd på mat, cola, mac and cheese, nuggets, pizza roles, corn dog, french fries och cake haha klockan var 9 på morgonen, var inte så sugen om vi säger så…. ;) Läraren kallade mig Norge av misstag också! Eftersom jag gick på detta missade jag franskan och de skulle ha en muntligt prov men läraren sa att det inte gjorde något (det är nämligen träning inför nästa år för de som läser AP french) men fick senare reda på att vi ska göra det på måndag istället, så lätt kom jag inte undan… När jag kom hem så ringde i alla fall telefonen och en inspelad röst berättade för mina värdföräldrar att jag var unexcused under andra lektionen, att jag inte var där, och att jag inte hade någon anledning vilket klart och tydligt stod på inbjudan att jag skulle bli excused, lite senare ringde även samma röst till min värdmammas mobil, hehe, blir svårt att skolka hör!  Sedan så sprang vi,  har ont i sidan på benet :/ och vi ska springa 10km imon…. Men sen blir det vila i helgen en eller eventuellt två dagar.

Världens bästa sötaste gosigaste galnaste bästa finaste hund, jag saknar dig, när jag komme rhem ska jag kela, gosa, klia, mata sönder dig! :) <3<3<3

Lite Julepynt

Har blivit mycket terroriserad av Joss-ss-ss-ssefine på sista tiden, haha ;) Hon kräver bättre uppdatering och julbilder så här är några Josse, men allt är inte uppe ännu tror jag, och bara så att du vet så frös jag om fötterna när jag tog utomhusbilderna! But I did it because I love you! ;) På lördag ska vi åka och hugga ner julgranen! Sedan ska vi klä den och eventuellt ha en familjespel kväll. Igår kom min värdmamma upp till mitt rum och frågade om jag ville ha en liten julgran i mitt rum, JA!!! :D Den lilla julgranen är dubbelt så stor på alla håll och kanter jämfört med den jag har i mitt rum i Sverige och när vi pyntar den stora riktigta granen på lördag får jag pynta min lilla också sa hon! Just nu är jag ensam hemma, Home alone 1! Troy och värdpäronen är på skolans basketmatch och Katie stack just för en kompis behövde lite hjälp med Matte men när hon kommer tillbaka ska vi åka till Spooners, frozen yogurt, för om man köper där idag så går 10% till något senior välgörenhets projekt så vi ska mumsa på det och titta på ett avsnitt av Pretty Little Liars.

Vid vissa hus finns det stora uppblåstbara snögubbar ellerstora oäkta polkagriskäppar längs med uppfarten ;)

Christmas in exactly 4 weeks!

Idag under creative writing fick jag en lapp (bilden) som anonyma har skrivit, i student ambassadors, tror jag, hehe so nice! :) Just nu håller vi på att göra en barn bok och vår lära har sagt hur vi ska göra med sidorna för papper ett är framsida och baksida och papper fyra (typ) sida 1 och 30, han har sagt flera gånger hur vi ska göra och idag när han skrev ut min så var första sidan och baksidan mixed up xD haha, bra Jenny! Men han är jättesnäll och sa att om jag bara skrev hur det skulle vara så kunde han fixa det åt mig! :) Vid lunch åkte jag och sarah x 2, numera Smith och Kampi, som  jag får börja kalla dem, till noddle’s och åt! När jag gick förbi Coach Williams så stannade han och sa ”foreign kid”, men denna gång så tänkte han faktiskt efter vad han skulle säga, kom väl inte på något land som inte var Sverige! ;)

 

Igår när jag kom hem så var alla juldekorationer uppsatta, så fint med små julgranar i hallen med polkagriskäppar och risgirlanger i trappan. Vid den öppna spisen var de julstrumpor uppsatta och när jag gick fram och titta på dem så stod det Jenny på en, in broderat! :D


Jultomten kom tidigt i år!

Igår åkte jag och min värdmamma och hämtade min letterman jacket! Jag var så stolt över den när jag gick omkring med den i skolan! Den är lite stor men det ska de visst vara… ;) hehe. Idag var det ett track möte, innan dess så möte jag huvudtrack coachen i korridoren när han såg att det var jag så vände han sig om och gav mig ett Loser tecken, this is going to be a fun year! Under mötet klargjorde han att vi absolut inte får säga Vaughan, Sanders, William utan Coach Vaughan, Sanders och Williams. Huvud track coachen är coach Williams, min Coach är Coach Sanders och Coach Vaughan var huvud XC coachen och Katies coach, tänkte bara förtydliga allt lite ;) Sen så var det ytterligare några coacher som coachar andra saker, mycket coach här! ;)

 

Nu måste jag göra homework, har a ton! Och det visade sig att vi hade läxa i US lit idag men eftersom det bara var två dagar förra veckan och hon inte sa det så trodde alla att vi inte hade det, bara fem hade gjort det ändå, så förlorar 20 poäng nu… här är skolan annorlunda, om man inte har gjort läxan så kan du inte lämna in den senare, allt är upp till dig, så missförstånd här sucks! ;)


Thanksgiving!

 

Igår kom jag hem från texas, vilket är anledningen till den dåliga uppdateringen för denna veckan.  Det var såååå kul, utan tvekan en av höjdpunkterna här i USA.

Tisdag:

Vi hade skola och på franskan var det language dag så vi gick och lyssnade på olika presentationer. Vi gick till en som var från Norge, en college student och han sa på skoj många gånger att i Norge så hatar man Sverige och sen att Norge slår alltid Sverige i sport, särskult skidor vilket vi inte tycker om. Då räckte jag upp handen och sa att förra året så vann Sverige över Norge i Världscupen, nämligen Marcus Hellner slog Northug. Jo det hade jag ju rätt i och sedan sa jag att jag var från Sverige, alla började gapskratta och hans ansiktsuttryck var oslagbart! Vi lämnade skolan tidigare och åkte till Texas!! På flygplatsen så köpte vi ban and Jerry glass och de har en här frozen yogurt med hallon smak och chokladbitar, såå gott! När vi kom till Texas på kvällen så var det lika varmt inomhus som utomhus, skönt, och när vi kom till huset så smög vi in och överraskade grammee, min värdfarmor, och hon var överraskad och sa att detta var den bästa present hon någonsin kunde få och hon var så glad att hon fick träffa mig, hon är helt underbar!

 

Onsdag:

Så åkte vi och besökte Fossil Ridge High school i Texas, lika många elever men dubbelt så stor, allt är större i Texas! ;) Sedan åkte vi till ett college. På kvällen så åkte vi till en italiensk restaurang och Ally, Katie’s kusin pappa sa att Pizzan var jättegod så jag, Katie och Ally beställde in en stor Pizza men det visade sig vara en pizza utan tomatsås, bara ost och saker på så ingen gillade den särskilt mycket inte ens Allys pappa. Men sen så åkte vi till Frozen yogurt! Mums!

 

Torsdag:

THANKSGIVING!! Kollade lite på thanksgivings paraden i New York på TV och sedan spelade vi olika spel, UNO, rat a tat cat, osv. Efter lunch så fixade jag Katie och Ally håret och sminkade oss, jag använde ett sånt där lockjärn men efter en halv timme var håret rakt igen trots hårsprej så lockade om det med plattången vilket funkade bra! Några vänner till Allys familj kom och det lagades mat. Till middag blev det pressad potatis, kalkon, ärtor, green beans, fyllning, kalkon såklart, gravy, cranberry sås och en konstig rätt, sweet potatoes med marshmallows på topp! haha Till efterätt blev det, äpple-, pumpkin- och pekanpaj. Sen spelade vi spel, wii och tittade på House!

 

Fredag:

Jag och Katie gick upp klockan fem  för att gå black Friday shopping! Ally skulle också följa med men hon började känna sig sjuk på torsdags kväll och på fredagen så var hon mycket sämre och det visade sig efter ett besök hos doktorn att hon hade halsfluss. Hon fick dock en steorid spruta så hon kände sig bättre (ger vi det någonsin till svenskar för vanliga sjukdomar?) Till vår förvåning var det inte alls mycket folk där vi shoppade, de flesta var nog at the mall men vi började med american eagle där jag köpte ett par byxor (jättesnygga) en laxrosa tröja, en klocka och ett linne och det var 40% rabatt på allt! Sedan gick vi till aero eller vad det heter där jag köpte ett par tofflor och ett par pyjamas byxor och ett skärp och det var 60% rabatt! Sedan gick vi till Starbucks där vi mötte Katies mamma och hon bjöd oss på något varmt att dricka, varm choklad med polkagris, mmmmm! Sedan gick vi till Delia’s eller ja, efter att först ah gått i helt fel riktning och där köpte jag en One direction tröja att sova i heheh, men de hade en hel avdelning med one direction kläder! 20% rabatt och expediten lärde mitt namn så även när jag kom tillbaka lite senare visst hon var jag hette! VI gick till en annan affär och sedan till en bok affär där man kunde köpa ett lär dig svenska nivå ett paket  men tycker att min svenska är för bra än så länge så…. ;) Sedan gick vi till en sport affär där jag köpte två par löpar shorts och en tröja och det var 20% off! Tänk hur mycket jag sparade ! i bortsett från att jag köpte saker men jag fick ju så mycket mer för pengarna! Köpte även en hel del julklappar!  Vi kollade lite mer house på kvällen och gick ut till en mexikansk restaurang, och jag jag sprang med Troy också, först joggade vi i 30 min och sedan skulle vi springa fort en tid och han sa att han skulle springa med mig ett tag och sedan bara springa hem, fem sekunder efter ”starten” sa han okey nu springer jag hem! Haha

 

Lördag:

SÅ tog Bob och Pam , Allys föräldrar ut oss (mig och Katie) till frukost, ett pannkakställe, det bästa här i USA hittills. Beställde blue berry pancakes som vanligt och de beställde in en äppelpannkaka som vi alla delade men vi åt bara upp halva för den var stor! Sedan spelade vi lite UNO innan det var dags att åka hem! Var inte kul att lämna Ally! Är som en riktig kusin men vi har nog fått dem att komma till Katies graduation och Allys mamma sa till mig på flygplatsen att hon så gärna ville träffa mig igen och hon verkade väldigt positiv att komma till Katies graduation!  På kvällen kollade jag, Katie, Troy och Maggie på Elf en julfilm som är jättebra, svenska vänner, den ska vi kolla på nästa jul!

Långt inlägg men P.S, I LOVE TEXAS D.S

 

 

 

 


1 day left till Thanks giving BREAK! :D

Här packas det! Imorgon åker vi till Texas! Har off period sista lektionen och 5 period har jag creative writing där jag inte missar något så har bara två lektioner imorgon, chemistry = ett quiz och sedan franska där vi bara ska lyssna på presentationer från olika länder (nej jag ska inte hålla någon för jag kunde bara under just franska lektionen men fanns inga platser kvar under den tiden) men jag ska komma till en culture class nästa vecka och snacka om Sverige och behöver inte ens förbereda något sa dem så det ska väl bli skoj! :)

Igår kväll så firade vi thanks giving i kyrkan genom att gå på en gudstjänst först och sedan var det Pie party, nej men det vara långa bord med massor av tallrikar med olika pajer bitar som man åt och varje familj bidrog med en paj! :) Hard träning idag men enda träningen med skolan denna veckan, eftersom jag åker till TEXAS! :D Oh yeah, min värdfarmor ska också komma till Texas från Arizona men hon vet inte om att vi kommer utan när vi pratar med henne i telefon varje söndag, även jag, så har vi sagt att vi ska till Nebraska, där mina värdmorföräldrar bor. Hon sa till mig att jag kommer att ha kul där och att min värdmormor laggar god mat, haha, ska bli så kul att överaska henne! :)

Lämnade jag mig en super klass bakom mig? Ja! Saknar att ha våra argumentationer med Martin och Marc haha och det ska vara huvudanledningen till att de saknar mig också! ;) Men kommer väl få träffa dem en hel del nästa år också, när de retar mig för att våra en två, som de har lovat! ;)

Fråga

Johanna:
Har en liten fråga jag, eller två stycken rättare sagt. 1. Maria, är det din syster? Jag beställde hem en broschyr från AFS för ett tag sen och då var det som en liten intervju med en som hette "Maria Biesert" och tänkte att det kanske var hon eftersom det är ett efternamn jag aldrig hört förut (väldigt fint dock! :)) och sen, är det isf FÖRST gången du skypeat med henne sen du kom till USA? det är ju sjuuukt bra gjort, eller man kanske inte ska kalla det så men alltså hur har du klarat det? känns det bättre för dig när du inte har så mycket kontakt med dem där hemma? vissa verkar ju liksom prata med varandra minst en gång i veckan iaf? jättetacksam för svar! :)
 
Svar:

Maria är min syster och det är min syster som var i Texas med AFS för fem år sedan, visste dock inte själv att hon var med i broschyren! ;) Jag pratade lite med Maria på telefon min första vecka här i USA men sen så har det dröjt tills nu. Anledningen är väl framförallt att vi har haft svårt att finna en tid som passar båda, tidskillnaden är ju trots allt 8 timmar men det kommer väl bli mera skype nu när hon åker till USA igen i slutet av månaden! Mina kompisar har jag snackat med två gånger, gjorde en deal med dem att vi inte skulle snacka de första två månaderna och efter det, nu, så snackar vi en gång i månaden, och i slutändan så är det inte så långt mellan samtalen ändå för de veckorna går ju ganska fort! :) Mamma och pappa har jag dock haft kontakt med mera, i början var det en gång i veckan men nu så är det ca varannan eller var tredje vecka. I början så kände jag att jag ”behövde” prata med dem men nu när man kommer in i allt mer och mer så känns det oftast bättre att inte prata varje vecka! :)

Haha, efternamnet är ovanligt, enda släkten i Sverige som heter det så därför är det ju absolut min syster, men tackar! :)

Hoppas detta ger svar annars är det bara att fråga igen! :)


Pick a tree!

Idag så åkte vi till en gård och valde julgran! Japp, valde, det var ett fält med massor julgranar som hade olika nummer med lappar på.. När man hittade trädet man ville ha så rev man av en bit av lappen och gav den till kassan så har man ett reserverat träd. Om några veckor så kommer vi åka tillbaka och hugga ner trädet! :D So cute! Efteråt fick man gratis popcorn och varm äppelcider, yummie, dock så saknar jag svenska popcorn, dvs utan smör och sånt ;) På vägen hem så stannade vi på ett kaffe ställe och köpte kaffe och varm choklad, denna varma chokladen var god men starbucks varma choklad är inte god!

Sen när jag kom hem så skypade jag med Maria i en och en halv timme. Första gången sen jag kom hit! Men hon ska åka till USA i slutet av November, San Diego, och göra någon läkargrej där så då kommer det att bli enklare att skypa när vi är i nästan samma tidzon! :)


Breaking Dawn part two

Jag var och såg Breaking Dawn part two igår!! SÅ bra, blev dock jättearg vid ett tillfälle och tänkte ”När jag kommer hem tänker jag skriva till Eve på Facebook och säga att jag hatar denna film” Förstod inte hur hon kunde tycka att det var den bästa av alla delar men nu gör jag det! Haha :D Asia, Katie (en annan Katie) jag och Marisa gick och såg denna braiga film! Idag firar jag även 100 dagar i USA!


Grattis Susan!

Igår var det min värdmammas födelsedag så det firade vi med att gå ut och äta på restaurang! Jag tog en lasagne med (typ) italiensk beef och sausage vilket var gott! Till efterätt så fick vi in en choklad sufflé som var himmelsk! Efter middagen åkte vi till Kohl’s för någon i familjen skulle köpa en tröja, här är ju allt öppet till 9-10 ;)  Då tog jag tillfälle i akt och friade till Katie, vilket min värdpappa ville ta en bild på haha, han sa sedan till Troy och min värdmamma, ”The good news is that Jenny and Katie get along very well together, the bad news is that Jenny just proposed”  hehe Sedan åkte vi hem och gav presenter till min värdmamma. Av mig fick hon ”swedish cakes and cookies” som är på engelska med amerikanska och svenska mått, och en påse med daim, av min värdpappa fick hon ett iphone skal till femman, fast hon har en trea vilket han vet så ni kan ju själva lista ut vad det betyder! Milo var i alla fall väldight uppspelt och tyckte det var väldigt kul att öppna presenter!

 

Idag hadejag min andra track träning och jobbigt värre, anar att mina armar kommer att vara spagetti imorgon. Huvud Track coachen gick förbi mig och sa ”You know, nothing good ever came out of Germany” hehe


C'mon C'mon

Hej!

Här rullar livet på och veckorna har börjat gå snabbare, (kommer väl börja gå långsammare bara för att jag skrev det) ;) Om exakt en vecka ät jag inte i Fort Collins längre! Var jag är vet jag inte riktigt, antigen Denver, på flygplatsen eller i luften påväg mot TEXAS!!!

I Lördags hade jag och Katie filmkväll med en annan Sarah, Marisa skulle också komma men då det började snöa så ville inte hennes föräldrar att hon skulle köra i mörkret då hon bor ganska långt bort. Vi gjorde hemmagjord Pizza och jag och Sarah fick iden att prova att toppa med goldfish, hehe, vi tyckte faktiskt båda att det lätt äckligt så vi tog bara några få men till våran förvåning så var det super gott!!! Haha :D Vi tittade på en film, åt våra cucakes och glass!!! USA har världens bästa chokladsås! Yummi!

 

I måndags så var det säsongens första track träning, och jag har en sådan träningsverk idag! Kan inte sträcka på mig!!! Haha men det känns ändå skönt på ett konstigt sätt. Idag, alldeles nyss köpte jag One directions nya skiva på Itunes, the Yearbook edition! Har inte hunnit lyssna på alla än men jag gillar ”little things” och  ”C’mon  C’mon”

 

Har ett test i franska på torsdag ca 50 sidor i en bok vi läser, fick lite halvpanik igår då boken är svår och hon sa att vi skulle ha glosor också, hur väljer man ut glosor från 10 kapitel men idag så visade hon var vi kunde hitta flshcard, ca 88st och det är en jättebra ide för nu kan jag alla! :D Håller just nu på att läsa om boken, och har 4 och ett halvt kaptiel kvar, så nu får jag väl slita mig från datorn och fortsätta!

Sarahs glass med hälften vispgrädde!

Köttbullar!

Igår kväll så började vi baka morots cupcakes! Samtidigt tittade vi på en jättegullig julfilm, är ju bara knappt en månad till december och just nu snöar det ute :S haha, men det ska bli 15 grader på måndag så den lär ju inte stanna särskilt länge! ;) Efter kvällsmaten så åkte jag och Katie till hennes kompis Annie som älskar one direction, var tvungen att säga det. Där var även Maggie, Annies tvillingsmåsyskon och två andra från ”clean water club” vi gjorde tie dye t-shirts, so fun! Och Annies småsyskon var så roliga och vi har kanske övertalat hennes lillasyster att göra track, hon sa flera gånger ”I loveforeign people” Jag och tvillingarna (timmy och christine) ska ha jättekul på Maggies, Annies och Katies graduation Party har vi bestämt! ;) Under kvällen lärde jag dem att säga Köttbullar, så nu är det vårat inside joke! ;)

 

Idag vaknade jag fem över sju och kunde inte somna om och var inte trött så strax efter tjugo över så hasade jag mig upp, åt en macka och sedan sprang jag runt kvarteret för första gången på två veckor, på måndag börjar winter track! :D Sedan under dagen så har jag dekorerat cupcakesen med glasyr och strössel/cocos. Ikväll kommer Marisa och en annan Sarah hit och vi ska göra hemmagjord Pizza och titta på film och äta våra underbart goda morotscupcakes och glass och popcorn såklart! ;)

 

And you know what, på fredag klockan 9.55 ska jag, Marisa, Asia och en annan Katie, hon som jag ska ha foods med nästa termin gå och titta på breaking dawn! Yeaj!


Bakfanatiker!

Jag har blivit bakfanatiker! Idag under Creative writing, när jag var klar med kemi läxan, så satt jag resten av lektionen och tittade på recept och jag hittade något som jag och Katie ska baka imorgon, nämligen morotskaks cupcakes! Är inte morotskaka helt underbart, och i cupcakes form, så att de blir så där gulliga att kolla på också! :) Jag har ju gourmé Foods nästa termin (varför har de ingen bak klass) ;) men laga mat är också kul och här är det dessutom bara med juniors och Seniors vilket är bra då det nästan bara är Freshmans och sophmores i min Photogrophy klass och de är lite rädda för att prata med en…. Katie, en annan tjej från XC ska också ha det, fast hon funderade på att droppa den klassen men jag har tjatat på henne lite och igår förklarade hon att semester provet är att man ska prata om mat från ett annat land i 40 minuter men då sa jag att jag kan allt (typ) om svensk mat och att jag kunde lära henne och vi kunde laga svensk mat och då blev hon jättepositiv så det kommer bli super! Se fram emot nästa termin! Enda negativa är väl att jag inte kan göra mina läxor under Creative writing då jag inte har det nästa termin .;)

 

Idag ska vi ta Julkort, jag, Troy, Katie och Milo! :) Milo har på sig ett jättesött halsband. Fick höra från en vän till familjen att Troy gillar mig för att jag går långpromenader med Milo så att han slipper gå ut och gå med honom. Haha :D

 

FR marching band state champions

 

Glömde att berätta men i lördags så hade min värdbror State i marching band och de vann!! Det har de aldrig gjort förut utan bara (bara och bara) kommit trea en massa gånger. Eftersom de vann så hade de idag en uppvisning och de är verkligen grymt duktiga!

 

Annars, jo som ni alla förmodligen vet så blev Obama omvald. Idag i skolan så kom en kille in i klassrummet och slängde rycksäcken på bänken och förklarade hur arg han var…haha, tror att de flesta på min skola hejade på Romney men Obama vann faktiskt i Colorado men några procent.

 

Jag har också klippt mig och då menar jag bokstavligt, Jag..klippt…mig och inte luggen denna gången som jag brukar utan de kortare håret bredvid luggen. När jag gjorde det för några veckor sen…då blev det inte så bra men provade en ny teknik, började tänka efter hur min frisör gör och då blev det bättre och nu ser det faktiskt bra ut! :D  


Who is going to be Americas next president, that's the question!

Sitter i soffan framför tv:n och följer valet. I skolan idag så pratade alla om hur skönt det skulle bli att valet är över imon så att de slipper all reklam! Här i USA har man skyltar i trädgården som antingen visar Obama Biden eller Romney Ryan, haha fick just tanken om hur det skulle se ut med massor med skyltar med Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven ;) hehe Idag var det runt 20 grader och jag/alla går i jeans och kofta. Det är ju kallt! Igår när jag gick ut med Milo så var det 17 grader, tog på mig jacka för jag frös, men det var faktiskt molnigt men hur mycket kommer jag inte att frysa i Sverige. Vid det lagret när jag åker gem är det ju 30grader här!

Idag på kemin fick vi reda på att nästa vecka har vi måndag ett kemi quiz onsdag en kemi blogg, torsdag ett kemi prov och innan dess också reader notes/ anteckningar på 30 sidor, allt på en vecka men efter den veckan har vi bara två skoldagar, sen --> TEXAS!!!


Marisa counting in Swedish!

Detta är en video som jag och Marisa spelade in när vi var på en liten cykelrunda innan banketen. Marisa har abstinens nu när vi inte har någon träning och hon lyder inte ordern att vi ska vila nu i två veckor ;) haha När jag mötte henne i skolan idag så berättade hon att hon trodde att hon såg mig tidigare under dagen så hon hade skrikit "Jenny!!!" men när *jenny* vände sig om så var det inte jenny ;) hehe kan så föreställa mig henne göra det!
 
 

Grattis Pappa!

 
Grattis Världens bästa pappa!!!! Love you soooo much!!!!!

IHOP

Idag så började vi morgonen med att gå till IHOP (international house of pancakes) där vi åt frukost och jag valde blueberry pancakes. Min beställning var dock halva menyn, haha annars hade man fått fyra och vet ni vad det bästa var, betalde bara 30kr för denna frukosten ! ;) De hade en rätt som var ”swedish crepes” som var pannkakor med lingon och lingonsmör ;) Sedan åkte jag och Katie och köpte en letterman jacket till mig! Får den om tre veckor, var jättekul att designa den, men blev lite dyrt i slutändan så tog bort lite saker ;) När jag kom hem så tittade vi på pretty little liars, och sedan skypade jag med mina svenska vänner for the second time since I got here! Sen så gjorde jag chokladbollar för Marisa och Asia kom hit ikväll och Katie kokade pasta och sås och så kollade vi på film och pretty little liars! Och Marisa hjälpte mig med kemi! LLOOVVEE her!


XC-banquet

Igår, (torsdags) var det XC-banquet. Alla hade med sig någon mat och under tiden vi åt så spelades en video med filmklipp från varenda meet under säsongen. Jag skäms över min springstill, I look awful! Emily hade gjort kort till alla seniors som  vi fick skriva små hälsningar i men även ett kort där det stod Jenny eftersom det är min sista (och första) säsong här också! :D Asia kom och gav mig världens största paket med goldfish!! Haha, den är gigantisk! Och ser ni när den går ut? Jag får väl börja äta dem nu om jag ska hinna tills min födelsedag! Tror dock att jag kan få hjälp ;) Sedan så gick vi in i ”the roundhouse” tror jag i alla fall att de kallar det, men det är sköna stolar och lite som en aula. Där började de ge ut awards. Jag fick ett Varsity diplom men när han delade ut det så sa han att han tänkte börja med att ropa upp namn på de som inte var seniors och så skulle de komma ner. Han ropade upp alla icke seniors förutom mig. Sen när han hade pratat klart och började ropa upp seniors så sa han ”And then we have our exchange student that we will consider as an senior cause it’s her last year her too”, något I den stilen ja ;) Haha och vet ni vad, jag fick även ett akademiskt diplom, om du har ett viss snitt i betygen så fick du ett diplom för det, hehe. Sen så fick jag min letter, FR, som jag ska sätta på min letterman jacket som jag ska köpa imon! Jag fick även en XC pin eftersom jag lettered, fick ett visst antal poäng som man får när man springer i Varsity race eller är topp sju från skolan.  Jag fick även en annan pin som jag inte skulle ha fått för den får man om man letter två gånger…. ;) hehe får väl ge tillbaka den när träningen börjar näst, nästa måndag!

Idag så gick jag till huvud track coachen för han sa åt mig att komma och prata med honom i november om ett inomhus meet i Idaho i februari. När jag kom dit så mötte jag och Katie honom i döröppningen och han typ knäppte mig på halsen ”What?!” xD sen gick han iväg och när han kom tillbaka sa han ”Are you still here!” But that's his stil which means he likes or will like you I have been told! ;) När jag sa varför jag var där frågade han mig något som jag inte hörde ”don’t you speek english” och sen ”are you any good” när jag sa min tid så frågade han mig om den var handklockad, nej, och om det var min mamma som hade klockat mig, nej, och jag sa att jag kunde bevisa det på datorn så vi gick in på smfif.se och visade min tid. Han frågade också var jag varifrån nu igen, Tyskland, Österike? När han såg min tid så sa han att jag fick åka men att det kostade en viss summa och så sa han att det är väl x kr i norksa pengar….. ;) haha Innan jag gick därifrån så frågade han mig om jag har tävlat 400m, när jag sa nej så sa han att det kommer jag att få göra i år ;)

 

Btw, långt inlägg här, i min US lit klass så skulle vi berätta metaforer som vi hittat på själva till en bok en kille hade något i stil med ”John Proctor is angry like a French fries without Ketchup” haha!


Halloween

Halloween var så kul! När vi kom till skolan så fann vi elever som verkligen hade klätt upp sig, en gick runt som ko medan andra hade bara något litet. På kvällen så åkte vi ut till Marisas hus där vi åt och sedan så sprejade jag och Marisa rosa slingor och sminkade oss. Vi är vampyrer, eller var… ;) ! Det är verkligen fantastiskt hur mycket vissa gick inför Halloween och vårat första stopp för kvällen var det bästa! De hade nämligen ett hunted house och hela trädgården var pyntad och på tomten gick det omkring folk med masker och följde efter en och var allmänt creepy! VI fick godis också! Snart så hittade vi Marisas småsyskon och dess kompisar och vi hängde på dem, haha, så att folk kunde tro att vi var tolv eller att vi gick med våra småsyskon. Många sa, ”Åhh, är ni alla i en grupp” eller ”åhh,  ni är verkligen en stor grupp”. Efter ett tag så började en svart katt följa efter oss och när vi kom till ett hus så sprang den in, ”Är det er katt” frågade Marisas syster, ”Vilken katt” och så vände tanten sig om och ropade på sin man att de hade en katt i huset som inte var deras! :D haha, katten försökte även i ett annat hus men här lyckardes den ännu mindre. I slutet så var jag och Marisa på väg tillbaka till bilen så tänkte vi, aa, där en några små barn, let’s go and trick and treat med dem en sista gång för kvällen. När vi kom dit så sa mannen som öppnade, ”är ni här igen?” haha pinsamt, oj förlåt sa vi och gick snabbt därifrån! ;)


RSS 2.0