AvresedatumNär jag hade tränat idag och skulle göra mig ”redo” för duschen skulle jag bara logga in på min ipod för att se om jag hade fått något mail från AFS. Till min förvåning hade jag faktiskt fått det. Hjärtat tog först ett litet extra skutt innan jag såg ämnes rubriken eller vad man skall kalla det. Efter att jag hade skummat igenom mailet lite snabbt för att vara helt säker på att det inte var något,” btw du har fått värdfamilj...” så började jag lösa mailet lite noggrannare på min lilla ipod. Dock missade jag till en början den delen där våra avresedatum stod ;) haha

Det var först när jag gick in på facebook sidan ”AFS utbytesstudenter 2012/2013” som jag btw är administratör för som jag såg att vissa hade skrivit något som grymt taggad nu när vi har fått avresedatum så jag började tänka, what ^^O det stod väl inget sådant i mitt mail?!? Men det gjorde det visst, det gick bara inte att öppna dokumentet på min ipod så den 9 augusti lämnar jag Sverige people!

Exakt 8 veckor efter skolavslutningen!


Gula och blå!

Jag köpte förresten ett par nya spikskor när jag tävlade sist och de har olika färg! Blå och Gul! Alla länder har olika färger och den senaste svenska modellen är som sagt gul och blå, så när jag tar med mig dem till USA kommer jag vara de enda som har just dem skorna med den färgen och det är ju lite kul också att de är just blå och gula!

Lätta är de också! De väger tillsammans 100gram utan spikar! Wiho! :D

 

Bilderna var från förra veckan när jag var i Växjö och tränade med Adde och Johan. Adde har nästan samma sko som jag men i den amerikanska storleken hade han 12 och jag 6, dubbelt så stor alltså ;) haha, jag skulle ha fått plats med min sko i hans om jag hade försökt ;) haha :D
Tror det eller ej men idag cyklade jag faktiskt till skolan!


och så lär det fortsätta de sista (knappt) fyra månaderna kvar i skolan.

Life is like a mirror, we get the best results when we smile at itFörsta degen I skolan efter ett sköönt lov! Jag var riktigt trött när jag vaknade upp i morse men jag lyckades slita mig från sägen och trots att all snö är borta lyckade jag tigga till mig skjuts av pappa och hämtning av mormor och morfar ^^) Till mitt försvar, det skulle faktiskt snöa i eftermiddag och jag gick faktiskt hem med hundarna från mormor och morfar så det så men jag måste erkänna ändå att jag har blivit lite bortskämd nu under vintern med all körning. Men lyckos mig har jag super duper bra mormor och morfar som vill köra mig när det är halt så att jag inte ska ramla, hur bra och snällt är inte det!

 

På gympan diskuterade vi tandställningar! Mycket intressant, jag har haft en sådan som man bara har på natten när jag var yngre men den gjorde det bara värre :/ När de andra undrade hur den kunde göra det så sa jag att när jag biter ihop är det olika mycket mellanrum mellan över och under tänderna och när jag le stort blir hela leendet snett :(

Haha men då sa de att det syns ju inte när jag ler men jag sa att det var för att jag inte log på det sättet. Då sa de, HA du ler ju hela tiden! ;) haha, lite kul att höra att man inte en sur gubbstrut i alla fall.

 

Däremot skall jag nog få tandställning efter USA fast det beror inte på det men det kanske går att fixa då med ;) Men de ville inte skicka ut mig med tandställning efter endast någon månad så därför blir det efteråt. Nu blev det lite om USA oxå, det går att hitta kopplingar till USA överallt! ;)

 

Men dagens ord,

Just SMILE! :D Wiho! xD


Sushi at our placeMan ser den gröna wasabin under räkorna/laxen om man tittar riktigt noga.


Pappi


Maria


Och Maria

Kocken själv ;)

Hanna

Köpenhamn

Igår så gick vi upp tidigt tidigt och åkte till Lund. När vi först kom dit åt vi Frukost, frallor från Roddy's, hos mina kusiner och efter det åkte vi till Malmö och åkte tåg till Köpenhamn. Först tittade vi på en utställning om drottning Magarethes klänningar och det passade ju bra eftersom vi precis innan hade fått reda på vår lilla prinsessas namn. ;) Sedan gick vi och tittade lite i affärer innan vi gick och åt på "vår" restaurang, som vi alltid går till dör. Servitrisen skulle förklara något för mig och jag satt där som ett frågetecken och fattade ingenting, men alla andra i min släkt fattade (?) så de fick tolk till mig. ;) på kvällen skulle vi bara äta något enkelt för alla var jättemätta men min morbror sa att vi kunde göra sushi för det var jätteenkelt så det gjorde han...det tog bara 3timmar men det var enkelt att göra men det tar bara lite långt tid sa han;) men gott var det!! Under räkorna och laxen på några hade han lagt en klick wasabi...som kinderägg, en oväntad överraskning som var väldigt stark!! ;)
Vi sov på hotell och åt hotell frukost! :D sedan åkte mamma pappa Maria och jag till Nova Lund och shoppade och där hittade jag en jättefin skinjacka på BikBok som jag skall ha med mig till USA. Maria bara skratta när jag säger det och tycker att jag skriver alldeles för mycket om USA hör men jaja ;)
Fler Bilder kommer senare :)


Only one leftTog min sista hepatit spruta idag och eftersom mamma jobbar i sjukvården är det hon som vaccinerar mig mot allt. Då får man inte gnälla inte ;) hehe fast finns inte så mycket att gnälla för men måste ändå säga att det gör mindre ont när man får sprutor i skolan ;) Efteråt måste man sitta kvar där en halvtimme för att jag inte skall få någon allergichock men då passade jag på att göra lite fysik och eftersom jag inte hade min Ipod med internet så jobbade man ju automatiskt hela tiden. Nu är det i alla fall bara en spruta kvar för min del och det är för någon hjärnhinneinflammation så den sprutan vill jag ha! 


It's a girlTycker det är så kul att de har fått en liten prinsessa! :) Jag är övertygad om att Victoria och Daniel kommer att bli super bra föräldrar. Har varit med och gissat om på facebook om vad hon skall heta men det får vi se imon och då skall jag träffa min moster som verkligen älskar kungahuset.
Lite bra också att det blev en flicka så att det fick födas en kronprinsessa för förstagången eftersom Victoria först blev det när hon var några år gammal. :)

Jag tycker att man skall ha kvar kungahuset helt klart. De presenterar landet opartiskt och det är så det skall vara! Om man då skulle tänka sig att ta bort dem och då rösta fram en representant för det jobbet kommer ju politiken in i bilden så därför tycker jag att det är mycket bättre med kungahuset. Eftersom alla länder inte heller har kung och drottning så är det ju lite kul att ha och jag har läst på någons blogg att hennes amerikanska kompisar var lite avundsjuka för de ville oxå ha drottning och så. Dessutom har ju kunghus en historia och den vill vi ju ha kvar! ;)

Hurry, hurryIdag eller ja igår blir det ju nu så beställde jag tredje säsongen av OC (eftersom det inte går att se den online på nätet). Vi har säsong 1, 2 och 4 hemma men inte 3:an ^^O how come? Förhoppningsvis får jag den idag eftersom jag beställde den innan ett igår, ja. ;) Såg nyss sista avsnittet av säsong 2 när Marissa skjuter Trey ^^O hur ska det gå? ^^)

Var förresten inne på AFS hemsida, fråga mig inte varför för har ingen aning om jag skall vara ärlig och där såg jag att sista ansökningsdagen till att åka till USA 2012 med AFS är den 23, alltså idag! Så om man inte har sökt än gäller det att skynda på ;)

Ne nu skall jag gå och joina Stella i sängen.

Sweet dreams! <3


Really weird, really weird, all because of Ellen...Haha, om ni inte ha sett denna gör det nu, den är jättekul, diggar låten!

I'm cured
Lov, lov härliga lov, oh Yeah!

Vet ni något helt otroligt eller i alla fall för mig och mina vänner som träffar mig varje dag. I am cured! Haha från min utbytesmania. Misförstå mig inte, visst är jag fortfarande taggad till 1000 att åka men jag håller inte på att besöka min mail 50 ggr per dag, snarare 5 ggr nu. Det har till och med varit så att jag har tänkt ”Ah just det! Jag borde kanske kolla min mail”. Det roliga är att för bara en vecka sen var jag verkligen besatt och det konstiga är att mitt beteende förändrades från ena dan till den andra. xD haha Fast visst vill jag fortfarande hemskt gärna få ett mail från AFS med lite info om USA och när jag väl få det kommer jag troligtvis falla tillbaka till ruta ett men sånt är livet, och den delen av livet är roligt!

 

Just nu är jag inne i en OC period och den serien är ju såå bra. Varför gjorde de bara 4 säsonger av den? ^^/

That is the question!Vi går mot varmare tider

Just nu i alla fall. Vem vet? Det kanske blir värsta snöovädret imon fast man kan ju alltid hoppas att allt smälter bort snart. Jag vill kunna springa i skogen snart, vinter rundan är lite uttjatad nu -.- fast det är ju faktiskt bara februari men jag vill ha sommarlov! xD


So, what should you call it?


Några glada tjejer som är glada över att ha lov ;)


Yeaj! Nu är äntligen lovet här men ärligt talat så tycker jag att dessa 6 veckor har gått fort. Fortsätt I den takten så är det snart sommarlov ;)! Lite töntig som jag är så vet jag att det är sommarlov om 16 veckor och 5 dagar, fast snart om några minuter 4 dagar ;) haha


Jo jag tänker berätta en lite ja, jag vet inte om man skall kalla det rolig grej men i alla fall...

Häromdagen hade jag en klasskompis som lämnade sin dator vid skåpen, helt oskyddad och gick därifrån, glömt den? Jag tänkte i alla fall vara schyst så jag tog den och gav den till hans kompisar för att ingen skulle stjäla den. När han senare kom till oss som satt utanför klassrummet sa jag då att datorn är här för att ingen skulle stjäla den men då fick jag värsta utskällningen o.O I know, och jag sa ju såklart att vem som helst kunde ju ha tagit den men han sa att om alla andra och jag skulle hålla undan sina tassar på hans saker så skulle det vara bra, ingen skulle stjäla den men nu hade han ju trott att den var stulen. Fint sätt att tacka på och duhh vilken verklighet lever han i, att ingen skulle tänka sig att stjäla hans dator, Yeah, sure!

 

Men! Igår så hade han återigen glömt datorn fick jag höra och på sista lektionen hade han ingen dator längre och vet ni varför?? Gissa tre gånger, den hade blivit stulen -.-

Ja, vad skall man kalla det? Karma? ;P


Grattis Emma!Grattis "lilla" Emma som faktiskt är längre än mig! ;) Några halv gamla bilder och några nya men alla har varit fyllda med skratt och skoj! I'm so gonna miss U in the US men vi skall ha super kul innan jag åker! Det är ju trots allt 25 veckor kvar! Hoppas din dag blir super Kompis.
Puss på dig! <3

Just nu är en dollar värd 6,711kr FYI


Grattis på alla hjärtans dag! <3


Jag trodde igår att det var fettisdagen idag så jag sa det till mamma och pappa så att de skulle köpa semlor men idag i skolan fick jag höra att det bara var alla hjärtans dag idag (det visste jag faktiskt) och när jag kollade i kalendern så visade det sig att det är ju faktiskt näst vecka som det är fettisdagen. ;) Haha, men nu kom pappa hem med semlor men det gör ju ingenting och någonting måste man ju gynna sig på alla hjärtans dag!


25 veckor och två dagar!...tror jag ^^)Tjobre!

Jag har nu räknat ut att det är sommalov om exakt 17 veckor och tre dagar! Wiho! Tagga! Zuzanna tycker att jag borde räkna ner till sportlovet som är nästa vecka i stället men sommarlovet är roligare så... ;) Dessutsom är det ca 25 veckor och två dagar kvar tills jag åker till USA, om jag nu åker den 8:e, beroende på om jag åker samma dag som en annan AFS:are åker, fast min syrra åkte runt där....fast oxå om någon vill ha mig :S Nej, tänk inte så ;) haha

Jag går fortfarande omkring och tänker på mitt brev, var det bra, framstår jag som en tråkig präktig fin flicka? Mamma skrev i alla fall att jag var lugn och det tycker inte jag var något bra att skriva, eh, måste sluta plåga er med allt lugn! Hehe

Vi fick tillbaka vårt Samhälle prov idag om EU och EMU och det gick bra :D På sista frågan skrev jag bla "Innan jag åker till USA skall jag växla till dollar när kronan är stark och dollarn svag för det tjänar jag pengar på" :D Och det blev fullpott på den frågan, tror dock inte att det argumentet var anledningen till det ;)

 

Nu skall jag läsa i min deckare Nattfåk som jag skall läsa på Svenskan, den är jättebra men jag vet dock hur nästa kapitel kommer att sluta. Så går det när man läser sista meningen på nästa kapitel... ;)


Vadå utbytesmania?Utbytesmania? Hmm, vet inte vad folk talar om ;)

Mamma tycker att jag ägnar alldeles för mycket tid på att läsa bloggar och allt och kanske har hon rätt. Jag läste om utbytesmaina på utbytesstudent.se och där stod det att det brukar pågå mellan 1 vecka till en månad, well, jag har överskridit den gränsen för länge sedan. Fast ibland vaknar jag faktiskt upp på morgonen och tänker att jag skall sluta att vara så besatt och låta det ta sin tid, men efter ett par timmar är jag tillbaka på ruta ett. Jag är lite otålig, japp, men det är ändå kul att ha något och se fram emot. Det är det värsta, man vill ha något att länga efter men väntan är helt olidlig ;) Nu skall jag skärpa mig och räkna lite matte, ha det bra!

Puss och Kram

//Jenny


Experience is the name everyone gives to his mistakesIdag var det att åka tidigt till Växjö, halv 8! Jag fick gå upp som till en vanlig skoldag och käkade frukosten i bilen. När vi kom till tipshallen kvart över 8 var det inte en människa där förutom jag, Emma och Mamma. Vi körde 200m intervaller, eller vi och vi, jag och Emma ;) Framåt slutet började folk komma, det skulle både vara mångkamp och fotbollsmatcher och där låg jag död på konstgräsplanen och mådde jätte illa på grund av godiset jag åt igår, igår ja. Det var inte ens särskilt mycket, men så är det väl när man inte är van ;) haha

 

Jag har förresten fått en sax av min frisör. Mamma var frågade henne när hon var och klippte sig vart man kunde köpa en riktig sax men då fick vi en grattis :D Den är vass, riktigt vass, så nu får jag hålla fingrarna borta och vara försiktig. Den är överlägset bättre än min gamla gröna sax, en sådan som man hade på fritids. Den greppade inte håret så bra så luggen blev lite hackig men nu är den rak fast idag råkade jag klippa av en bit av mina ögonfransar när jag höll på, upps ^^O jaja, de växer ut igen innan jag gifter mig, eller innan jag åker till USA :D wiho!...fast inte på det coola sättetFick höra av mina kompisar att jag påminde dem om Hermione Grenger, fast inte på det coola sättet som jag hade hoppats på ;) eh, om de bara fick veta vad jag kan göra med lite backpulver och kaviar, eller just det, Eve var med den gången... ;)


Stackars små fingrar

Nu börjar det att bli lite varmare i alla fall, när jag och Emma tränade för några veckor sedan och det var en minusgrad hade vi ingen känsel i fingrarna. När vi tränade i helgen var det tjugo minus, det var kallt! Det var dubbla vantar som gällde men det var kallt ändå men då kom jag på att jag måste ta lite bilder som jag sedan kan visa i USA. « Hur det är att träna på vintern i Sverige». Denna veckan har vi haft två prov, samhäll och Matte, och nästa vecka har vi biologi prov, sedan blir det lov! :D Vad skall man göra då? Jo, plugga -.- men vi skall nog åka till Danmark någon dag med mina kusiner och eventuellt sova över i Lund och träffa syrran. :) Här kommer lite bilder från mitt och Emmas träningspass. På vissa bilder ser hon jätte mycket länge ut än mig ^^P


Ja...Vi sprang inte bara ;)

Vi kan alltid låtsas att Emma står på tå ;)

Tänk, sportlov om en vecka, sedan går vi i skolan fem veckor, sedan är det påsklov och sedan är det lediga dagar varanan vecka av och till under kanppt 10 veckors tid sen så är det SOMMARLOV!! :D och ca 8 veckor kavr till USA ;)The phone is back!

Wiho! :D jag har min mobil igen! Yeah! Jag och mamma åkte ner till Telia och de fixade det på en minut. Tilda din mobil står skriven på din pappa och mamma fattade inte varför han (jag) hade ringt henne ;) dagens nya ord är i alla fall puk-kod ;) hade ingen aning om vad det betydde förrut ;) och det känns ju lite dumt när både mamma och mormor kände till det ordet ;) jaja Påtal om ord. Vi skriver referat i svenskan på ca helst Max 350 ord så jag frågade om namn och klass räknades in till de 350 orden och svaret blev : haha det är bara naturare som frågar sånt . Och där satt jag med min gloria ;) ne skoja Ses, CiaoCiao

I want my phone


Inte riktigt min dag kan man säga. I och för sig så började den bra, vaknade och insåg att jag kunde sova två timmar till eftersom vi hade sovmorgon och när jag sedan vaknade jag jätte pigg. Tummen upp på det. ;) Franskan var inställd så jag Tilda och Karl satt i bibblan och gjorde lite uppgifter och sen när Linus kom började vi göra lite planer inför sommaren, så kallade avskedsdagar med Jenny ;)

 

Sedan började det dåliga... Jag råkade av misstag stänga av min mobil och när jag satte igång den och slog in med pin-kod var det fel. Då insåg jag att jag inte kommer ihåg den. Provade med en annan men den var oxå fel, ett försök kvar bara :S Jag försökte ringa mamma för att se om hon kom ihåg den eftersom det var min gamla och första bankkod men hon svarade inte. Jag tänkte att jag hade kanske tryck på fel knapp så jag försökte igen och där var de tre försöken slut.... :( Fick nu reda på min kära vänner att jag behöver min puk-kod, har aldrig hört talas om det förr, men för att registrera mig på Telia.se måste jag få aktiveringskoden till mobilen, det går ju inte! ^^O Jag vill ha min telefon, känner mig hindrard utan den :(


Fråga

Hej! Är du nöjd med AFS? Vad valde du för flygplats och var kan du då hamna? :) nyfiken då jag också ska åka, fast nästa år :)

Jag är jättenöjd med AFS och de svarar alltid på mail jättesnabbt, som snabbast 10 minuter ;) haha Jag har valt att landa i Kalifornien och då kan jag alltså komma till Nevada, Arizona, New Mexico, Colorado, Hawaii eller Kalifornien. Jag har fått veta från min organisation att de letar efter värdfamilj i västra USA just nu. AFS kommer även att ha ett läger under sommaren, ett så kallat förberedelse läger där man får träffa de andra utbytesstudenterna också. AFS är en gammal organisation men även en av de seriösaste!

Dessa flygplatser kan du landa på och därmed komma till dessa stater:

Seattle (SEA):                 Houston (IAH):
        Chicago (ORD):       Los Angeles (LAX):
Alaska                              Arkansas                    Illinois                        Arizona
Idaho                                Kansas                       Indiana                      California
Montana                           Louisiana                     Iowa                          Colorado
Oregon                             Oklahoma                   Michigan                     Hawaii
Utah                                  Texas                        Minnesota                   Nevada
Washington                                                        Missouri                      New Mexico
Wyoming                                                           Nebraska
                                                                        North Dakota
                                                                        SouthDakota                                                              
                                                                        Wisconsin
New York City (NYC):
Alabama
Connecticut
Delaware
District of Columbia
Florida
Georgia
Kentucky
Maine
Maryland
Massachusetts
Mississippi
New Hampshire
New Jersey
New York
North Carolina
Ohio
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
Tennessee
Virginia
West Virginia

Hoppas detta hjälpte dig lite :)


10 things you maybe didn't know about me1# Jag älskar disney filmer och vill väldigt gärna besöka Disneyland i USA. När jag var yngre var jag ett väldigt stort fan av High School Musical vilket jag inte var särskilt rädd för att berätta... ;)

2# Jag har träffat Tyson Gay, (konkurrent till Usain Bolt). Han sade "Hi" till mig, jag svarade "Hej".

3# När jag var liten drog min storasyster min arm ur led, hon lyckades övertala mig att inte säga att det var hon och mamma och pappa fick reda på sanningen åtta år senare...

4# Jag har blivit jagade av Engelska fotbollssupportrar eftersom en viss kompis skrek en hejaramsa om motståndarlaget, vad säger du Emma? ;)

5# Jag föredrar att läsa böcker på engelska. 

6# När jag var yngre ville jag bli polis trots att jag kollade igenom garderoben varje kväll för att kontrollera att det inte fanns någon mördare där.

7# När jag var liten hatade jag att skriva och min stavning sög. När jag blev äldre började jag att ändra uppfattning och tyckte det var kul att skriva berättelser. I somras började jag skriva en "bok" men det har blivit en lång paus på ett halv år nu efter ca 25 sidor, däremot fick de första två kapitlena pris i en novell tävling. Vinnarskalle Ja, som publicerades i lokal tidningen.

8# En gång när jag var liten deltog jag i en stor löpartävling och då gick jag och ställde mig längst bak för jag tyckte det var för trångt längst fram på startlinjen...
Jag kom sådär femtonde tänk vad jag hade kommit om jag inte hade behövt springa om 200 pers inom 1km ;) 

9# Jag hatar muntliga läxförhör (som engelska glosor) och tycker det är mycket bättre med skriftliga.

10# Många skulle beskriva mig som utåtriktad, pratglad och glad (vilket jag är) men jag kan även vara ganska blyg vid vissa tillfällen.

11# Folk anser att jag pratar för fort (tycker inte jag)  ;)    Oj, det belv visst elva stycken


Cupcakes for free?


Dessa små rackare skulle väl ingen kunna motstå, synd bara att jag inte är särskilt konstnärlig ;)


Jag kom på en sak! I sommar skulle jag vilja baka muffins eller något och sånt och sedan gå ner på stan och ge bort dem till folk. Skulle inte det vara kul, att bara, haha, ja, vara snäll x)

Jag smsade Josse och sade att jag tycker att vi skall göra det men hon svarade ”...jag tror ingen skulle vilja ha för man litar ju inte på människor. Vi skulle ju kunnat ha rullat dem i hästskit eller nåt ;) ” Den tanken har faktiskt slagit mig också, alltså att folk inte skulle vilja ha dem inte den andra delen ;) Haha, men vi får väl se, det är ju tyvärr en bra bit kvar till sommaren men det skulle vara kul :D Jag gillar att baka men däremot är jag själv inte särskilt förtjust i muffins och ingen äter upp dem hemma heller, på så sätt blir man av med dem på något sätt ju, samtidigt som man gör en god gärning. :D


I can resist everything except temptationOm jag skulle besöka disneyland i USA kommer jag att köpa massor av pennor, visst är de fina :D
Ååå, kan jag int efå något mail snart? ;)
Kan inte tiden gå snabbare?
Jag vill åka NU! :D

Det är val när jag är i USA!


Jag har verkligen inte något särskilt bra tålamod… Jag vill ha information nu! xD haha Jag kollar mailen hela tiden men varje gång som jag loggar in vet jag att det inte kommer att vara något mail från AFS där och det är det inte heller ;) Tänk den dagen när man loggar in på sin mail och man har fått en meddelande angående placering och familj (om man får mail om det, varierar tror jag) ååååå, jag kommer att bli så grymt överlycklig då! :D

Däremot är jag faktiskt glad över att jag inte är i USA nu, för det hade betytt att jag bara skulle ha knappt ett halvår kvar J :D Nu har jag ju ett helt lov framför mig, ett förhoppningsvis underbart år! Tänk vad coolt det kommer att vara att uppleva det amerikanska valet i USA!!!! :D Det kommer ju vara massor av kampanjer och sånt, men jag har blivit tillsagd att inte prata politik när jag är där och vad skulle jag säga, kan ju inget om deras politk inte särskilt mycket i alla fall så då är det lika bra att hålla tyst. Sen tror jag oxå att man pratar inte lika mycket politik på samma sätt utomlands som vi gör i Sverige, men det skall nog gå. ;)

I USA finns det något som heter frozen yoghurt, och som namnet säger är det, frysen yoghurt ;) Det är ju jätte bra, jag som älskar glass! Yoghurt är ju lite nyttigare i alla fall. Ehh, nu skall jag plugga vidare och störas av mitt dagdrömmande om, ja gissa tre gånger…


BesattEve- Jenny kan inte du oxå börja spela sims.
Jag- Nej
Eve- varför då?
Jag - Jag vill inte bli besatt
Eve - haha du är redan besatt (Biesert).... ;)

En månad närmare

Första februari! En månad närmare USA! :D Wiho!! Jag längtar så till den dagen som jag äntligen kan ta fram min resväska och börja packa!! Tänk den dagen som jag måste börja välja vilka saker och kläder som jag skall ta med mig. Haha, tänk att packa en väska på 23kg för tio månader, jag anar att det kommer att bli vissa svårigheter med att välja vad man egentligen skall ta med sig. Mamma säger att jag inte kommer få plats med några kläder med tanke på all elektronik som jag skall ta med mig, men vi får väl se. Jag skall bevisa motsatsen! :D I vintras när vi var i Ullared köpte vi en liten resväska, en väska som jag kan ha som handbagage. Den står i ett hörn i mitt rum där dit mina blickar vandrar till då och då. Den har en sådan fin adresslapp, Sverige flaggan :D haha

ÅÅÅÅ, jag vill så gärna börja packa!! Fast jag vill få min familj först... ;)

 

Nu har min bloggprofil kommit upp på utbytesstudent.se. Där kan ni hitta massa andra utbytesstudent bloggar med både sådana som är ute nu eller skall åka ut samtidigt som jag. Men på denna sidan finns det i alla fall en intervju med mig om man trycker på mitt namn.

En del är antingen eller frågor så ska man välja ett alternativ och en var såhär

Choklad eller glass? Jag valde glass men jag borde ha skrivit chokladglass istället. XD haha


RSS 2.0