You got mail...or not....Jag glömde att nämna att i söndags var jag inte inne på min hotmail på hela dagen! Otroligt jag vet! Jag som annars brukar var inne på den 20 gånger om dagen om inte mer xD haha. I och för sig så var det söndag och liksom jag tror inte att de arbetar på AFS på söndagar så jag hade ju inte kunnat få något mail. Dessutom var jag inte hemma på hela dagen, tävlade i Malmö och chillade med kusinerna i Lund så det fanns inte riktigt tid heller. Men om vi struntar i det och bara koncentrerar oss på första meningen, jag var inte inne på min hotmail under hela söndagen! Wiho! Go Jenny, du är kanske aningen mindre besatt! ;)

 

Från att ha varit lite smått deppig över att inte ha fått någon värdfamilj ännu när flera andra har fått det är jag nu helt återställd igen. :D ;) Någon i USA ska det nog finnas som vill ha mig, hoppas jag i alla fall. ;) haha, och det är nästan ingen som har fått familj ännu så det så. Så länge jag får en bra familj och allt så spelar det ju ingen roll när jag får reda på det, viktigaste är att allt blir bra J

Däremot kan jag ju inte säga att jag inte längtar tills jag får reda på mer specifikt vart jag skall bo och få reda på min värdfamilj. När den dagen kommer tror jag att sannolikheten är ganska stor att jag kommer att sväva på moln resten av veckan. ;)


I like the floorKänns verkligen inte som om det är måndag, men det beror nog på att vi har haft studiedag idag. Mycket trevligt tycker jag! Vad har man gjort då idag då, jo, precis som namnet lyder, studier men det är en helt okey känsla man får när man inser att helt plötsligt har man gott om tid att repetera matten inför provet när man innan hade trott att man skulle bli tvungen att räkna hela kvällen. :D Så denna kväll skall jag istället spendera framför datorn och titta på The OC och äta glass med chokladsås, mmmm…glass!

 

Jag har märkt en sak! När man skall lära sig något, i ett ämne som endast kräver läroboken som tex biologi, då lär man sig mycket bättre om man ligger på golvet! Ja, med en kudde under magen och en kudde som man har boken på. Jag menar, det går ju inte så bra att läsa läxor i sängen, då somnar man bara ju och när man sitter vid skrivbordet så KAN man ibland somna men annars blir det enkelt att man håller på men något annat som målar naglarna, det finns ju så mycket kul där med andra ord. Om man istället lägger sig på golvet finns det inget som kan distrahera en och om man lämnar mobilen och Ipoden på skrivbordet med alla andra roliga makapärer så måste man resa sig upp för att hämta den…och det gör man inte. :D

 

Ett litet tillägg som jag inte har nämnt än

Det var årsmöte i Graal i torsdags och jag fick pris som årets löpare :D

Det var allt. ;)


Pallasspelen
Igår var jag i Malmö och tävlade 1500m. Halva startfältet bestod av danskar och det var jag och en dansk tjej som drog iväg i starten och sedan låg hon tätt bakom mig fram till 1100m då sprang hon tyvärr om mig och så var ställningen de sista två varven. Däremot blev det ett jätte bra lopp för jag fick väldigt bra draghjälp eller vad man skall säga ;) På prisutdelningen visade det sig att jag sprang två sekunder snabbare än vad mamma hade klockat mig till. Eftersom hon hade stått på andra sidan såg hon inte riktigt när jag gick i mål men det var ju bara positiva besked. Min tid blev 5.02 någonting och det är i särklass min näst snabbaste tid. Snart hoppas jag kunna gå under fem minuter särskilt eftersom min bästa tid är bara 49 hundradelar ifrån den drömgränsen.

När mamma skulle ta kort med sin nya kamera fick hon inte på den så när jag skulle försöka så kom jag att tänka på att jag hade sett batteriet ligga i laddaren…hemma. Vi fick ta pappas mobil istället så bilderna är inte så bra men bättre än inget. ;)

 

Vi hälsade på Maria lite i Lund och sedan åkte vi till mina kusiner i och åt, deras hund Rusan hoppade upp och rykte åt sig Hannas kycklingben så min moster drog i hunden och jag i kycklingbenet och tillslut släppte hon ;) haha

Min andra kusin Åsa hjälpte mig sedan att göra en ny header som vi höll på med ett bra tag men tyvärr blev det inte bra eftersom den var för fyrkantig så fick göra en nu egen här hemma på datorn fast på paint men det där med glorian över mitt huvud kom vi på när vi lekte med Åsas dator-ritplatta eller vad det heter. Man undrar nog i alla fall inte vem som är jag och vems som är Maria på den bilden.


Två vovvar som jag kommer att sakna i USA <3
Facebook grupp

 

En tjej som jag har lärt känna som också skall åka med AFS fick igår placering och värdfamilj!!! Snacka om att jag är avis, haha ;) Hon skall bo I Tennesee och hennes blogg finns där nere bland länkarna “Lovisa – USA 12/13 Tennesee”.

Ni kan ju gissa vad jag gick runt och tänkte på hela degen i skolan sedan, och jag kollade min mail var femte minut för den lilla chansen att jag också skulle få ett sådant mail. :) Framåt eftermiddagen skickade jag själv iväg ett mail till han på AFS som sköter allt sådant och när jag en timme senare fick svar stod det att de fick in en placering igår (Lovisa) men inget om mig eller någon annan. Han frågade sedan om jag kände några AFS:are och jag sa att jag kände min kusin som skall åka till Tyskland och Lovisa. Då fick jag några minuter senare ett mail om jag skulle vilja starta en Facebook sida för utbytesstudenter med AFS 12/13, jag hade ingen aning om hur man gör det men jag frågade mina duktiga klasskompisar och efter att fått ett förslag på namn från AFS och bilder har jag nu skapat en Facebook grupp som heter ”AFS utbytesstudenter 12/13” Jag tror att han skulle skicka ut mail till alla som skall åka ut med AFS 2012-2013 sen men annars, alla AFS:are gå med i den gruppen nu! ;)

 


Starbucks

Så här ser det ut när ens kusin tappar Starbuckschokladmjölken påväg till Teneriffa ;)Starbucks öppnade häromdagen i Göteborg! Jag har även hört att det skall öppna en i Malmö fast om ett halvår så spelar det ju ingen roll för då är jag i USA och där finns Starbucks Everywhere! :D

Bilder från öppet hus


Här är lite bilder från öppet hus från i Torsdags. Tilda har tagit dem och ja de blev ju lite som de blev, jag blundar faktiskt nästan alltid på kort men så blir det väl om man hela tiden skall fladdra med ögonfransarna. ;)

Tilda anser att jag är en linslus, haha, eh jag vet inte men det är alltid kul att vara med på kort, så länge de blir bra och man inte blundar...(kan ju inte påstå att dessa bilder blev särskilt bra på mig) ;)

När jag var i England i Somras pratade v under en vecka på lektionerna om man är vain eller inte, efter omröstningen blev mitt resultat att jag var varken eller men vi fick lyssna på en låt ”You´re so vain” haha, ni kan lyssna på den här ;) inte särskilt bra men men...


Alla hade i alla fall den på hjärnan sen!

Förresten har jag börjat klippa min lugg, själv! Däremot hade jag en väldigt dålig sax, en sådan som man använder på fritids. Sist gick det bra men denna gången vet jag inte om den blev lite...vågig?! Fast ingen har ju ens kommenterat att jag har klippt luggen så inge märker ju det så det tar jag som ett gott tecken. Förresten är den bara lite ojämn på nära håll. Det är ju lika bra att jag börja öva innan jag åker till USA för den vill jag inte springa till frisören hela tiden och om den skulle bli väldig dålig nu när jag "övar" kan jag ju bara gå till min frissa. Hon är bäst och klipper den gratis! :D


Här kommer en resväska packad med elektronik!

I födelsedagspresent skall jag få en dator, en minidator var det tänk eftersom datorn jag har är alldeles för tung föra att ta med mig till USA. Därför har jag tittat runt jättemycket på minidatorer i skolan och diskuterat med killarna hur stor x tum är, för de kan ju en hel del om sådant. ;) En av dem visade mig en dator som han tyckte jag skulle köpa som var väldigt tunn och lätt! Men det var bara det att den kostade 10 000 :-, lite skillnad mot en minidator som ligger på mellan 2-3000:-. ;) Jag hittade en jätte snygg vit och svart minidator som jag har sett förut kostade 4000:- men på den sidan kostade den bara sådär 2200 och hade en batteritid på 7,5h jämfört med 4 på de andra alternativen. Det var bara det att när jag kom hem så hade net on net Bestämt sig för att sluta sälja den ;)

Det enda med minidatorn är att den är ju lite liten, lite för liten tycker jag för den är på ungefär 10 tum. Min skoldator är på 13 men väger väldigt mycket, i alla fall för sin storlek enligt Martin, en av experterna ;) Jag vill ha en dator på lite större än 10 men som inte väger för mycket och jag hittade en ASUS, (i och för sig bara asus som jag har letat efter). Den var på 12 tum och vägde bara 1,46 kg, bara sådär 0,2kg mer än den på 10 tum och hade en batteritid på 8timmar. Dessutom var den bara lite dyrare och lite alltså!

Mamma säger att jag bara kommer ha med mig elektronik till USA, inga kläder ;) haha men jag skall bara ha med mig en dator, min kamera, min videokamera och min ipod, det är väl inte så mycket ;)

Pappa skall höra på sitt jobb med sina datormänniskor om den är något att ha och sen så skall vi se om den finns i Växjö, för det är ju alltid bäst att köpa i affären i första hand, det sa även mina experter. ;)

Känner att det blev mycket siffror men i skolan sa de att jag levde upp till min hårfärg så nu motbevisar jag det ;) Glömde nämna att detta är en 12inch Asus Eee PC 1215B, får väl se om det blir denna eller inte ;)


1 Jenny = 3Häromdagen när vi satt och åt i matsalen sa jag till mina kära vänner, ”Hmm, tänk om ett år så sitter ni bara tre vid detta bordet.” De började snacka om att de måste hitta någon som de kunde ersätta mig med. Sedan sa Zuzanna ”Vi behöver i alla fall bara hitta en ny, du måste hitta tre” haha, då säger härliga Eve, ”HA vi kommer också att behöva hitta tre nya för att ersätta så mycket som Jenny pratar!” haha

Om jag däremot tänker efter hoppas jag kunna hitta fler än tre nya vänner, men det skall nog gå, eller vad tror ni? ;)


AFS


Det enda som jag har sagt om AFS förut är att det är organisationen som jag åker med. Därför tänker jag berätta varför jag valde att åka med den.

 

När jag skulle ansöka valde vi mellan AFS och YFU. Anledningen till att vi endast valde mellan dessa var för de var både gamla och när min storasyster åkte ut tog mamma kontakt med konsumentverkat och fick höra att dessa två var de seriösaste. Min storasyster som var iväg för knappt fem år sedan åkte med AFS men min kusin som var borta förra året åkte med YFU och båda två var väldigt nöjda med sitt år. Att det i slutändan blev AFS beror till stor del på att YFU ville att man skulle ta emot en utbytesstudent själv nu eller senare, något mina föräldrar inte kan. Det var den största anledningen men en annan anledning var att vi har en AFS represetant i min stad som vi känner väl och det är ju alltid bra. YFU var hela tiden väldigt trevliga men de placerar utbytesstudenter framförallt i mellan/Norra USA. En av de många anledningarna till att jag åker ut är att få friidrotta och springa på High School och löpningen ska vara bättre längre ner troligen beroende på att man inte har samma träningsmöjligheter när det finns snö… Dessutom ville jag ha en litet varmare klimat än i Sverige ;)

 

AFS svarar alltid snabbt på mail, senast tog det bara tio minuter ;) haha

Eftersom jag var den som först skickade in min ansökan till AFS var det min de först skickade ut till AFS USA första november, (det är först då som de skickar ut dem, vet inte om det gäller alla organisationer men troligen). Om man åker med AFS byter man alltså inte organisation väl i USA.

Med AFS får man även välja flygplats att landa på. Beroende på vilken flygplats man landar på kan man komma till olika stater. Valen är:

 

Seattle (SEA):                 Houston (IAH):        Chicago (ORD):       Los Angeles (LAX):
Alaska                              Arkansas                    Illinois                        Arizona
Idaho                                Kansas                       Indiana                      California
Montana                           Louisiana                     Iowa                          Colorado
Oregon                             Oklahoma                   Michigan                     Hawaii
Utah                                  Texas                        Minnesota                   Nevada
Washington                                                        Missouri                      New Mexico
Wyoming                                                           Nebraska
                                                                        North Dakota
                                                                        SouthDakota                                                              
                                                                        Wisconsin

New York City (NYC):
Alabama
Connecticut
Delaware
District of Columbia
Florida
Georgia
Kentucky
Maine
Maryland
Massachusetts
Mississippi
New Hampshire
New Jersey
New York
North Carolina
Ohio
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
Tennessee
Virginia
West Virginia


Jag har valt att landa på Los Angeles (Lax) : och har fått veta att värdfamilj letas till mig i västra USA så man kan nog räkna bort Hawaii och New Mexico i alla fall, fyra stater återstår och vilken kommer det att bli? ;)


                          HJÄLP!


"och vi är strax tillbaka..."

Här hemma kollar vi på skidskytte nu. I år har ju tv4 hand om sändningen och det märks eftersom de har reklam hela tiden! Häromdagen så var det reklam, sedan var det prisutdelning när Fredrik Lindström hade vunnit, prisutdelningen var inte många minuter men precis när den var slut blev det reklam igen, kom igen. Många gånger är det reklam när det är som mest spännande. ;S Om tv 4 har hand om friidrotten på tv ska de har reklam då precis när 100metersloppet har startat med Usain Bolt?  ”Å så är vi tillbaka igen och under pausen så ramlade alla konkurrenter förutom Usain Bolt, synd att ni missade det” ;) haha ok, kanske inte…men men ;)

Jag var tidigare idag ute och sprang distans och efter gårdagens snöfall på 1,5dm var det lite halt på vissa ställen men inte där jag sprang för de var det inte skottat alls! ;) Haha, så jag fick ploga min egen väg fram, lite jobbigt, men alltid bra träning ju. ;)

Idag var det 2 grader varmare än igår, hela +1 så idag frös man inte om händerna men lite konstigt att när det bara var -1 grader igår tappade jag och Emma känseln i händerna, tänk om det blir ännu kallare nu! ^^S ;D


De säger att jag är naiv...


På biologin skriver vi argument om för om vi tycker att man skall skjuta vargar eller ej. Då sa Eva till mig: ”Jag tycker att man skall skjuta de och sedan återuppliva dem så att de lär sig av sina misstag”.

Haha, jag började såklart skratta och sa ”allvarligt?” men trodde såklart att hon skämtade med mig.

”Japp”, svarade hon.

Jag ifrågasatte det igen men hon var fortfarande lika allvarlig så jag frågade om hon hade skrivit det bland sina argument och hon nickade. Nu trodde jag henne så jag började ju säga att det kunde hon ju inte skriva och lämna in men då får jag ett stön tillbaka, ”Jenny! Du går ju på allting!” och tyvärr kan jag inget annat än att hålla med... Folk säger att jag är naiv och det kan jag nog hålla med om, men det behöver inte alltid vara en dålig sak ;) haha

När vi ändå prata om Eve har hon det bästa citatet ever, ”Varför gör mayafolket en sådan stor grej av att deras kalender tar slut? När våran gör det går vi bara till Maxi och köper en ny” haha, en riktigt härlig tjej!


Hittar nya framtida klasskompisar


Idag hade vi öppet hus på min skola. Först satte jag, Eve, Tilda och Zuzanna och gjorde egentligen ingenting. Det var meningen att folk skulle komma fram till oss så skulle vi hålla ett föredrag men folk kommer inte fram, de är för blyga. Bara en av mina klubbkompisar och hennes föräldrar som kom och pratade med mig, dels om natur, dels om lite annat smått och gott som min novell. ^^)
Sedan blev det dags för min grupp att vara längst framme och ordna med ett diagram och här hjälpte det inte att vara blyg för jag flög på dem och bad dem välja ett nummer från 1-46 och så hade vi ett slags diagram framme vid tavlan. Under tiden som vi väntade på att diagrammet skulle ladda för några besökare frågade jag en tjej som var där med sina föräldrar vad hon skulle gå för linje. Hon sa natur och då sa jag att vi blir klasskompisar. Då sa hennes mamma "Ja var det inte din novell som var i tidningen" Jag- "haha jo" hon -" Ja du skall ju till USA ett år som utbytesstudent"
Haha, värsta lokala kändisen här ju, men kul! ;D
Btw berömde vår samhällskunskapslärare mig för att jag "flög" på folk som jag gjorde, för det behövdes, haha, men ibland kändes det nästan som att de gick därifrån när de hörde mig snacka.... ;)

Bästa av allt!!! Eftersom vi hade öppet hus idag mellan 5-8 så är vi ledia hela dagen imon! Wiho! Gissa vem som skall lägga sig sent ikväll och gå upp efter 9 imon....jjaagg! :D

Vinnarskalle


Har ni tänkt på att Biesert och Bieber stvas nästan likadant xD byt bara ut andra b:et i bieber till ett s och lägg till ett t på slutet ;)


Idag så var min novell Vinnarskalle i tidningen. :D Ett helt uppslag och två bilder och med signaturen i slutet Jenny Biesert. Lite nöjd där ;)

Min gamla svensklärare hade sagt till Emma ”Såg du Jennys fina novell” och fått några sms också, så gulligt av er :)

Det bästa var väl ändå trots allt när jag var på hemköp och när jag skulle betala tittade kassörskan väldigt mycket på mig. Jag fattade ingenting, tänkte bara, what? x) haha

Sedan sa hon ”Ursäkta men jag måste fråga, var det inte din novell som var med i tidningen idag?” :D Jag ”Jo det var det”, jätte glad ;D

”Ja, jag läste den innan jag gick till jobbet, jag har också sprungit men inte på din nivå men den var jätte bra”

Glad Jenny ”Tack så mycket” :D
It doesn't matter because no matter what, this is going to be my year


Idag har jag plågat mina stackars klasskompisar om mitt tjat om Usa. Jag har frågat de hela tiden om jag borde ha valt att landa i Houston eller inte. Igår läste jag igenom mina ansökningsbrev som jag har skrivit och mamma har skrivit. Jag skrev att mina kompisar skulle beskriva mig som en glad, utåtriktad person med mycket energi...  Mamma skrev att jag är en väldigt social och ganska lugn person. Vi har olika uppfattningar om lugn för mamma menar att jag inte är en sån som super mig full på helgerna men det tycke inte jag att det betyder. Detta tjatade jag om också om i skolan och till slut sa stackars Zuzanna att jag borde sluta oroa mig. Haha, och jag svarade, ja det spelar ingen  roll för min ansökan är redan ute och det finns inget jag kan ändra. ;) haha

Som blivande utbytesstudent är man lite smått orolig hela tiden om vad som komma skall. Kommer jag komma till en bra skola? Hur kommer min familj vara? Kommer jag få några vänner? Vill någon ha mig? xD haha  
Jag har tänkt lite och jag vet att det spelar ingen roll om jag bor i Kalifornien, Arizona, Texas eller what ever för personerna på dessa ställen är ju enda trots allt inte särskilt olika. Det är vännerna som jag kommer att träffa på skolan som kommer att göra mitt år. Det är värdfamiljen som kommer visa mig ett helt annat sett att leva som kommer ge mig nya upplevelser och erfarenheter. Det är upplevelsen att se hur det är att idrotta i USA där idrott är något helt annat och få känna den annorlunda lagupplevelsen då man tränar tillsammans varje dag och får delta i olika stafett arrangemang. Ja visste ni det att jag har läst att amerikanarna älskar lagsaker. Jag menar att springa stafett är mycket vanligare i USA än i Sverige och det komme bli grymt kul att uppleva allt detta.

De finns alltid några saker som man skulle tycka vara extra kul om det skulle hända. Till exempel hoppas jag att få ett syskon i min ålder. Däremot kommer mitt år inte blir något sämre om det inte blev så men det skulle vara ett stort plus. Så strunta i LA (lax) och Houston, det är flygplatser på en karta. Strunta i LUGN. Det kommer ändå inte vara det som i slutändan avgör om jag får en bra eller dålig familj, för en stor del av ens utbytesår är faktiskt vad man gör det till och samtidigt kommer jag växa och utvecklas väldigt mycket som människa. Jag är så otrolig tacksam över att mina föräldrar ger mig denna chans!


I'm so uncertainJag har tänk och tänk och tänk och inte är det något positivt heller, blir bara mer och mer förvirrad. Jag vet inte om jag skulle ha valt Texas istället för just nu känns det som det i alla fall trots att jag blev överlycklig när jag fick mailet från AFS i torsdags om att de letade värdfamilj till mig i västra USA. Egentligen fattar jag inte varför jag håller på att vela hela tiden för det finns ju inget jag kan göra åt det ändå men det är så sjukt, värsta berg- och dalbana, ena dagen över jag jätte glad över att jag valde att landa i Kalifornien och andra vill jag hellre landa i Houston. Maria hade det sjukt bra i Texas, men när hon sommaren innan var i Kalifornien hade hon det i och för sig det jätte bra oxå. Hmm, den biten hade jag glömt bort...blir lite mer positiv nu. ;) haha Jag har dessutom träffat en som har bott i San Diego och när jag berättade för honom att jag valde mellan att landa i LA eller Houston sade han direkt att jag skall ta LA. 
bbbllläää, ibland skall man bara låta bli att tänka... ;) uuuchh, jag skulle kanske ha tagit Houston. Måste sluta tänka nu. Det blir säker bra. ;) De flesta gånger blir det ju trots allt vad man gör det till, och mäniskorna borde ju inte skilja sig åt något särskilt beroende på de bo. USA!! I can't wait! ^^)

We are the angels


Sunnaopen


Jag och en löparkompis Hanna, hon sprang oxå 1500m

Känner ni igen tjejen till höger? haha ;) Var tvungen att ta en bild där vi satt ner för annars ser Emma så mycket längre ut än mig! Fast egentligen var anledningen till att jag var lite trött.... ;)


Dessa mussepig tofsar var det nu ett tag sedan jag hade, var i agusti senast men idag gav de mig huvudvärk...haha, om man skall vara fin får man lida pin...eller om man skall vara udda... ;)


Idag var det säsongens första tävling för min del. Det var 1500m i Karlskrona, Sunna open men även Dm. Emma var också med och sprang 1000m och fick en silver medlaj i Dm efter en stark avslutning. Jag satsade på att springa under 5.10 och det gjorde jag med, 5.07 så jag är nöjd. En liten bit ner till perset men en stor del av loppet fick jag springa i ingemansland eller vad man skall kalla det. Jag vann i alla fall F17 i Sunna Open, jag vann Dm för F17 och jag kom två i DM bland de vuxna. Tre medaljer i ett lopp, det kan man kalla ett klipp, höhöh….. ;)

Haha men det är ändå så sjukt. Innan start så längtar man tills det är över men när man väl har kommit i mål mår man så illa så att man tror att man skall spy och bara ligger där död på marken. Det gör i alla fall jag…. ;)


EselinJag har redigerat designen lite på bloggen, har bland annat lagt till Google-translate, hihi. Däremot är det lit ekonstigt för när jag och Eve provade med olika språk i skolan och tog Tyska översattes mitt namn!!! Till Eselin. Jag tänkte, "Ja men det är säkert bara något knas" så vi gick in på lexikon 24 och övesatte Eselin ---> Jenny och Jenny---> Eselin. När vi på google-translate gjorde på engelsak med Jenny till tyska blev det också Eselin. Jag fattar ingenting, får snacka med någon som är bra på tyska ;)

Jag och den andra tjejen som skall åka till Usa med AFS är vänner på facebook nu :D Dessutom finne länk till hennes blogg lite längre ner i menu fliken eller vad man skall kalla den.

74/74 och 70/71


Borde egentligen plugga men det gör jag inte nu men jag ska...
Jag hittade på en sida med utbytesstudentbloggar som skall åka nästa år en tjej som skall åka med samma förening som jag. AFS :D Får bara hoppas att hon acceptera mig på facebook nu ;) I alla fall när jag läste hennes blogg lite (borde plugga jag vet) så såg jag att hon hade fått reda på sitt slep-test trots att jag hade gjort det före henne. Så jag skickade iväg ett mail till Johan på AFS och som tur var hade han bara glömt att meddela mig, för jag hade klarat det ;D Jag hade 74 av 74 på hörförståelsen och 70 av 71 på läs, ajaj ett fel där...men man fick ha ett fel ;), men som ni förstår var testet inte särskilt svårt. I alla fall om jag tänker efter var det super duper bra att han hade missat att meddela mitt resultat för han berättade att min ansökan har nu blivit godkänd i USA. :D och lyssna på den här, "...och att man i AFS i västra USA börjat kolla igenom din ansökan i jakt på värdfamilj. Jag kan tyvärr inte se vilket område i västra USA som din ansökan har blivit distribuerad till, men jag återkommer så fort jag vet något mer." Glad tjej nu :D fick också veta att det skall 16-17 juni skall det vara ett förberedelse läger med AFS, jag tror att det är i STHLM för det var det när min syrra åkte och i så fall skall jag shoppa löparkläder till USA i Adidas affären! :D

Morgon och skidor

Har nyss varit ute och tränat i skogen med Emma. Vi fick träna ganska tidigt för det sägs att det ska börja snöa så jag gick gå upp halv 10 :( ikväll skall jag gå och lägga mig tidigt sådär vid 12 istället för 2 så att jag får sooova fast så tänker jag varje kväll.....
Jag hade glömt bort att det var helgdag igår så vi fick ingen post och ingen OC box :/
Just nu tittat jag på längdskidor. Det skulle vara såå kul om någon kunde åka som Northug gjorde för några dagar sedan bara för att se hur juryn resonerar då. Kom igen! :D


Sista dagarna i friheten

Nu sitter jag och kolla på filmen "medan du sov" som går på 4:an. Den är gammal men sååå bra, älskar den. :D sedan i eftermiddag skall vi baka scones till Lunch och ha lite annat från smått och gott och sen skall Jenny baka en jätte god äppelpaj med flingsalt i, mmmmm. Häromdagen beställde jag första säsongen av OC eftersom den inte går att hitta att titta på på nätet så det tänker jag roa mig med ikväll efter komisarie Linly eller vad det heter...i alla fall en jätte bra deckarserie som har blivit allt mer av en vana att titta på på fredags kvällarna. :D


Chokladbiskvier

Idag bestämde jag mig för att göra chokladbiskvier och jag har praoat på Roddy's konditori så jag har fått lite inside information om vad de innehåller som gör deras de bästa! Hemligheten är arrak! Jag letade upp ett recept och sen tillsatte jag arrak efter smak and voila! Super bien! Bottnarna blev lite hårda men de blev super goda ändå och hemligheten är, arrak!


BblloonnddiiJacob Black i Twiligt - Hur dränker man en blondin? Man limmar fast en spegel på botten.

Jenny Biesèrt i SWEDEN - Vad gör en blondin för att bli smartare? Hon färgar håret brunt!

Höhö,
so, which one was the best? ;)

This is the year

Nu kan jag äntligen säga, i år skall jag åka till USA :D Tittade förut igenom syrrans bilder på bilddagboken för att se när hon fick reda på sin värdfamilj. Där hittade jag även en hel del bilder på mig. Antingen såg jag sur ut eller ... Överglad eller vad man skall kalla det leendet. :P haha, old times...
Ikväll bestämde jag mig för att lära mig att göra inbakad fläta i luggen men hela tiden när jag tittade på videoklipp på YouTube och tittade i spegeln blev flätorna... Ja, katastrofala men jag försökte framför datorn utan att se gick det bra :D ibland kan det vara nyckeln till att lyckas, att inte se vad man håller på med ;)
Nu är det i alla fall nytt och det borde betyda att jag får äta godis nu... Men nej. När jag åt godis tyckte jag inte om det alls, blä, så jag fortsätter med mitt godisförbud för glass är så mycket godare! :D


RSS 2.0