Until next time Colorado

Idag var det kallt, 12 grader när jag sprang kl 7 imorse och senare runt 15-16 grader. Det händer bara i Colorado att det är nästan 40 grader och dagen efter kallt! 
Mina värdföräldrar, Susans bror och fru och dess barn och jag åkte upp till horsetooth och gick lite. Deras yngsta son Miles eller som vi senare började kalla Smiles sprang runt och tyckte det var jättekul medan alla andra var smått oroliga att han skulle trilla ner från ett stup. Efteråt  åkte vi till golfbanan och tränande på att slå lite bollar, andra gången i mitt liv. Sist jag gjorde det i maj var jag jättedålig men lyckades få iväg någon boll relativt icke-kort men efter dagens privatlektion från Scott fick jag till flera bollar som var höga och landade på 90 meter. Han sa att jag hade pontential haha. 
Efter att ha slagit bollar en längre tid åkte vi hem där Susan och hennes svägerska hade förberett lunch som vi åt innan vi begav oss till flygplatsen. 

Scott har sagt att jag måste komma tillbaka snart så att vi kan:
Cykla och köpa glass
Spela golf och så att han kan ge mig ytterligare privatlektioner
Lära mig ett särskilt kortspel 
Froyo
Träffa Troy
Men egentligen tror jag nog inte att man kan få ett slut på den listan. Det har varit ytterst kul att få träffa alla igen, olika delar av familjen och mina vänner. 
Until next time Colorado


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0