Last Monday at Fossil Ridge!

 

Oj, nästan en hel vecka sedan jag skrev nyss. Ursäkta, ursäkta! Är dock förvånad över att jag inte har fått några medelande på facebook av Josse eller Martin att jag inte uppdaterar bra ;) haha

Anyhow, skriver om State någon annan dag, skulle vilja ha mer bilder som Ashleys pappa tog men kommer kanske få skriva ett inlägg i väntan på det men nu ska jag berätta om dagen! Sista måndagen på Fossil Ridge High school! Nästa måndag är det memorial day och sedan på onsdag nästa vecka får jag sommarlov!!!  Såg att Sverige vann VM guld i Hockey! I vanliga fall skulle jag inte brytt mig särskilt mycket men hur kul är det inte att gå runt och skryta lite om sitt hemland! Särskilt till de där kaxiga hocky killarna här på skolan! Haha in their faces!! Jag fick min Yearbook idag! Den är grön och vet ni vad, det står ens namn i liten silvrig text på framsidan! Ska försöka komma ihåg att ta några bilder på den och lägga upp. I foods skulle vi baka kakor men vi fick inte använda något recept! Mästerkocken här! Haha, men som tur är har jag bakat chocolate chip cookies en hel del så jag sort of kan receptet utantill och vet hur stor mängd som behövs för exakt 24 kakor (inte mer eller mindre fick tillverkas) och de turned out almost perfect! Dock var vi den enda gruppen som fick riktiga kakor i slutändad som frivilligt var ätbara! En kille i min grupp signerade mi yearbook för jag had eden framme och då gjord een anna tjej det också och skrev sin e-mail adress och skrev, ”let’s stay in touch and be pin-pales” notera är att jag har aldrig snackat med henne förut och innan hon skrev ner email adressen så frågade hon mig om vi hade emial in Sweden ”noooo, we don’t” svarade jag. Under fifth period och lunch åkte jag, Katie och Marisa och en tjej som heter Mathilde (en Schweizisk utbytestudent) till Panera. Hon började skryta om att Schweiz kom två, ha! Sa jag och sa att Sverige vann minsann! Jag köpte även ett par löparskor till (dock i samma färg som de gamla) och ett par ljusblå nike free till maria och tillsammans var det billiga än ett par löpardojjor i Sverige! ;)

 

I us lit hade vi vocab quiz, vilket alltid är svårt då det är svåra ord och hon ger oss en definition som vi ska matcha ihop men definitionen är ganska svår att förstå också…förra veckan fick jag dock 15/15! Men idag så hade hon ord från förra veckan och ord som inte var med på listan (?) så fick 10/15 (var dock lättat av detta) och Adrienne som är duktig fick 11/15 och Maddie som är smart fick 8/15 så det var konstigt! Efter skolan sprang jag och Marisa tillsammans och sedan åkte jag och köpte gradutation present till Maggie och Annie och en otterbox iphone 5 case som skyddar mobilen jättebra! När jag köpte den sa han som jobbade där ”do you want me to put it on your phone” jag svarade ”ehhh…I don’t have the phone yet” han sa då ”oh..well, in that case I will put it back in the box”

 

Ikväll hade vi sista FCA. Vi spelade King of slaves, ett kortspel och jag kom etta, två och slutligen etta av 12 spelare! I represent my country so well!

Gammal bild från KU när vi kom etta i vårat heat i 4x810m (weird i know!) ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hur tycker du att du har förändrats under året? Har din värdfamilj påverkat dig med nya åsikter om saker och ting eftersom de är kristna, och kristna i usa oftast har ganska radikala åsikter? Typ om homosexualitet, krig, vapenfrågan?

Svar: Hur jag har förändrats? Innan jag åkte så hörde jag folk säga att man utvecklas så mycket som person vilket jag tänkte att det är något som folk bara säger och det kommer inte jag göra utan jag kommer bara ha kul men nu måste jag medge att det är sant. Jag har blivit så mycket mer självständig och så mycket mer open minded. Vad det gäller åsikter så har jag alltid stått för mina åsikter oavsett vad andra tycker vilket jag tycker att jag fortfarande gör. :) När det kommer till åsikter i skolan som man inte håller med om, beroende på vilken relation jag har till den personen så säger jag beroende på det vad jag tycker med sedan bara låta det va eftersom det inte leder någon vart ;)
Jenny Biesèrt

2013-05-21 @ 07:20:26
Postat av: Josse-se-se-fine

Kul med en uppdatering, men du vet man vill ju inte vara för på eller ngt ;) åh kan inte fatta att du snart kommer hem! <3

Svar: haha! :) Jag vet helt galet!! men samtidigt så känns det som om jag bara har varit ifrån dig några veckor på samma gång, I guess that is how true friendship works!! <3 :)
Jenny Biesèrt

2013-05-21 @ 16:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0