I am 18!

Min födelsedag var riktigt bra här i USA bortsett från att jag hade bara fått tre timmars sömn natten innan och led av en liten huvudvärk! ;) men när alla hade vaknat, vid 11 så  åkte vi till IHOP för frukost, brunch. Mina värdföräldrar var så snälla och generösa så att de betalade för alla!!! Jag fick en present av Marisa, ett par brillor och ett presentkort till spooners (froyo) på 10 dollar och en present av Kaylee, lite godis och pirates av carribien 3! Började skratta så när jag öppnade den och blev så glad för vi snackar alltid om att vi måste se alla innan jag åker hem och vi har sett 2 redan tillsammans! Efter frukost åkte alla hem och jag pratade lite kort med mina svenska föräldrar! Som pappa sa, nu är jag 18 och kan göra vad jag vill, men sedan rättade han sig snabbt att det kunde jag inte, haha vi får väl se ;) Fick en riktigt bra rim gratulation av Maria på facebook! <3 och Katie gjorde ett sådant fint inlägg och Merritt också som kallad mig hennes Swedish girl! Sedan så fick jag så fina instagram collage av mina svenska vänner på facebook!! <3 love you all so much! Sedan så tog jag en två timmars napp och sedan när jag vaknade var det strax dags för att gå ut och äta middag. Vi gick till samma ställe som vi gick till innan father and daughter dance och deras carbonara är den godaste jag har smakat. Servitrisen hörde att jag fyllde år så vi fick in en grattis choklad tårta bit med ljus som var en stor hit där! När vi kom hem så tittade jag och Katie på ett och ett halvt avsnitt av without a trace och sedan var det present öppning! Av mina host kusin/faster/farbror i Texas fick jag en T-shirt, en likandan jag köpte i sportaffären där när jag var där som säger Tyler’s Texas fast en grön och ett löpglans. Av mina värdmorföräldrar fick jag 50 dollar! Av Troy fick jag en kortlek med massa fina Colorado bilder. AV Katie fick jag ett presentkort till Dairy Queen och en jättefin skjorta! Av mina värdföräldrar fick jag ett par örhängen som är riktiga asplöv doppade i guld och sedan någon annan metall och ett running in Ameirca scrapbook!! Och av mina svenska föräldrar fick jag ett kort och när jag öppnade kortet så var det en bild på en Iphone!!! Tack!!!! :D Jag fick även en triss lott och jag vann 60 spänn! Visste inte ens att man kunde vinna den summan. SÅ nu får den lotten följa med hem till Sveirge igen! När jag kom hem från Track idag så stod det rosor på bordet och en vas som är ihop vikbar. Det var från min kontakperson!!! Så snällt! She’s the best!

Min födelsedags tårta var den coolaste och den var dessutom hemmagjord!!!! Är inte min värdmamma duktigt!! Jag brukar inte gilla de flesta tårtor heller men denna var såååå god! och självklart hade de 18 ljus i gult och blått!


Kommentarer
Postat av: Josse-se-se-fine

Välkommen till iPhone gänget hahah ;) snygga örhängen och skitsnygg tårta! Och btw, lotten kostar 30kr nu förtiden så därför kan man vinna 60 spänn ;) tänk vad mycke som ändras i Sverige på bara ett år! Vi har också byggt ett riktigt kasino i Ljungby och Sverige har bytt till republik!

Svar: Haha tack tack! Jasså? så nu när jag är 18 kan jag både spela och run for president!!! ;) <3
Jenny Biesèrt

2013-05-07 @ 13:35:12
Postat av: dr Follin

MEN JOSSE! Jag tänkte kommentera precis samma sak! Snygga öronhängen och väldigt cool tårta -typ sån de gör på Cake Boss på TV. Tänk på dina särskrivningar -något du kommer lära dig om i den SVENSKA skolan hahahaa :) love you <3 <3

Svar: haha, du får plugga svenska med mig HELA sommaren!! ;) haha <3 love ya! <3 <3
Jenny Biesèrt

2013-05-08 @ 14:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0