Regnbågens alla färger

De flesta har väl redan hört om det som hände i Stockholm utanför ryska ambassaden! Det vita övergångstället har förvandlats och täcker numera Pride flaggan med regnbågens alla färger. 

 

För de som inte har hört om vad som har hänt i Ryssland är fallet så att folk låtsades vara homosexuella på dejtingsidor för att hitta andra som var det. När de fick napp så kidnappades de homosexuella människorna och torterades framför kamera som sedan skickades till deras familj, vänner, arbetsgivare osv. Polisen blundade för detta och många av dessa homosexuella människor begick självmord.

 

Därför tycker jag att detta var bra gjort och jag tycker inte att det är nödvändigt att övergångsstället ska målas om! Någon sa att det kunde vara en trafikfara eftersom det bör se likadant ut överallt men asch! Alla i Stockholm måste ju veta vad som har hänt och därmed veta varför övergångstället ser ut såhär! ;)

 

Men annars tycker jag inte att homosexualitet bör ingå i politiken överhuvudtaget! De är människor precis som alla andra. Vissa politiker bestämmer sig för att inte uppmuntra homosexuelka och deras läggning men det betyder inte att folk ”bestämmer sig” för att inte vara lagd åt det hållet. Detta leder istället till att det inte blir accepterat och därmed startar mobbing mot folk som är ”bögar” och "gay". Dessutom har vi i andra krig haft politik om hur folk är.  Jag säger inte att homosexuella är en ras som judarna var i andra världskriget men det var faktiskt homosexuella som blev ihjälgasade i andra världskriget också. Har vi inte lärt oss efter dessa krig att politik inte ska handla om människor. Den ska vara för människor!

 

Kommentarer
Postat av: Josse-se-se-fine

You go girl! 😘

2013-08-13 @ 22:08:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0