SeeeyyyaaaJag har varit jättedålig på att uppdater, I know! Men jag hinner helt enkelt inte med nu när det är så mycket i skolan. Därför kommer jag TYP lägga ner min blogg, eller jag kommer sluta att göra inlägg fram tills jag åker eller snart skall åka till USA. Det är så som det ser ut i nuläget men om jag skulle vinna att skrapa i tv på triss eller få reda på att jag är släkt med Edward Cullen så kommer jag att skriva men då kommer jag även länka på facebook. Se you later alligator (dem gillar jag inte)!!! <3

Teneriffa <3I LOVED it! När jag skulle äta lunch i skolan i måndags saknade jag maten på Teneriffa sååå mycket. Det var bufé på hotellet och så otroligt gott!! När vi var där fyllde pappa år så först fick han ett kort med karameller på av hotellet och så hade de vikit en handduk till en svan. Lite senare kom de även in med Champagne och ett kort där de hälsade honom Grattis osv ;) Min morbror och moster köpte att han och mamma skulle få åka SEGWAY i en timme :D Under tiden som de var borta fick vi 7 barn och min moster och morbror prova lite. Det var jättekul och min yngsta kusin Johan var proffs, det såg ut som om han hade åkt förut!

Shake that baby!


En dag när vi var på teneriffa kunde man lära sig dansa salsa. Det var en aktivitet på hotellet under dagen. Det var några kvinnor och min kusin Ylva och jag som dansade. Hehe, det var ganska kul och sedan när vi var nere i lobbyn och skulle gå ner på stan dansade jag lite för min familj. Man skakar ganska mycket på rumpan när man salsa så helt plötsligt säger någon bakom mig, Yeah, shake that baby! Att notera, när jag vände mig om var det en gubbe som kunde ha varit min morfar!!! Mina kusiner började skratta samt hans fru, whatta ^^O men jag försvann därifrån illa kvickt.

Heliga dörren


Let's start with a not so funny thing. När vi var på teneriffa hittade jag och Emma en jätte fin friidrottsbana, den var inhägnad med läktare och allt men pappa frågade någon som jobbade där om man fick träna på den och han sa att det gick bra och att den öppnade kl 9.00. Dagen därpå när vi hade ätit munkar och äggröra till frukost (Lved the food there) gav Emma och jag oss iväg. När vi kom dit hittade vi inte någonstans där vi kunde gå in. På huvdiudingången stod det klart och tydligt att det öppnade kl 9 men då var kl en bra bit över. Vi gick runt och runt fram och tillbaka runt arenan men kom inte in någonstans. Till slut möte vi några killar som satt utanför en anna dör där det var en lapp om att det skulle öppna kl 10 där. Fast detta var en boxningshall. När de hade öppnat vågade jag och emma först inte gå in, vi var lite rädd för boxarna , de kan ju vara farliga men till slut tröttnade vi på kl och gick in, jag skötte snacket. Där satt en kvinna bakom disken och en medelsåldersmann snackade med henne. Där kom vi två blonda tjejer in ;) Jag såg en dörr som stod öppen bakom dem som ledde in till friidrottsbanan. Jag frågade då (på engelska) om vi kunde gå in där. Det fick jag inte, jag får gå in genom någon anna dörr för detta var gymmet. Men var är den dörren någonstans, frågade jag. Där borta, sa hon. Jag men den dörren är ju öppen kan vi inte bara gå in där? Hon: nej det är omöjligt detta är gymmet. Jag, men dörren är ju öppen och dörren där år låst. Hon: ni får gå in genom någon annan dörr. Jag: Men varför kan vi inte gå in där den står ju öppen. Då blev hon förbannad, jag var trevlig hela tiden!. DET ÄR OMÖJLIGT OKEY, she said.
Så vi fick gå hem och träna någon annan stans. Först letar vi efter ingången i över en timme sen står vi där och argumentera med henne så efter en och en halv timme sticker vi ut och träna på riktigt. Snacka om att jag om om att jag var ganska irriterad på henne. Vad är det för himla speciellt med den dörren, varför göra något så enkelt så svårt, dörren var öppen!!!

Siam ParkFörra torsdagen var vi på Europas största vattenland! Det var jätte kul och det fanns en rutschkana som var 26 meter frittfall. Den åkte jag, emma, pappa samt min kusin Fredrik. Jag var så himla nervös när jag stod i kön, om ni ser bilden så var den ännu brantare än vad den ser ut att vara. I kön upp var det skyltar om att man var tvungen att hålla ner huvudet för om man lyfte upp det när man kom till tunneln bröt man nacken :S Precis innan man skulle åka visade badvakten en skylt och gick igenom hur man var tvungen att ligga och sedan puttade de ner en. Det gick inte att titta så jag blundade hela tiden men när man väl kom ner fick man en sådan himla energi kick men den var heller inte alls lika farlig än vad jag hade trott. Vi åkte också en brant rutschkana som man satt
 fyra stycken på en ring i. Den var den bästa :D


Vem kom och tog bort lovet från mig?


Uppdateringen har varit dålig, I know, men jag har nämligen spenderat mitt lov på Teneriffa och har haft tidsinställda inlägg och inte berättat det för att jag inte skulle få inbrott så att de kunde sno mina leksaker. Faktum är faktiskt att min farbror hade inbrott i helgen. Han kom på tjuvarna när de hoppade ut genom fönstret men han jagade dem och blockerade vägen för dem så de sprang ut i skogen. Nu är det bara så att tjuvarna hörde hemma i Skåne och de är kanske lite långt att springa från Halmstad till Skåne. När polisen till slut kom efter en timmes väntande så åkte tjuvarna dit, haha, suckers.

Om vi går tillbaka till Teneriffa så var det så att Emma följde med, jippi!! JSedan idag i skolan hade jag typ skolångest hela dagen, saknar mitt lov, men snart är det jullov, bara 6 och en halv vecka kvar, Jippi!!!!
Jag har massa roliga historier om Teneriffa men även några när jag inte var så glad att berätta men nu har jag massa matte att räkna så det får bli senare.


Bara en liten sista notis, imorgon skall jag till tandläkaren och en specialist skall undersöka och se om jag skall få tandställning eller ej, så vi får se hur det blir med det

//Adios Amigos!


1 November


RSS 2.0