Vem kom och tog bort lovet från mig?


Uppdateringen har varit dålig, I know, men jag har nämligen spenderat mitt lov på Teneriffa och har haft tidsinställda inlägg och inte berättat det för att jag inte skulle få inbrott så att de kunde sno mina leksaker. Faktum är faktiskt att min farbror hade inbrott i helgen. Han kom på tjuvarna när de hoppade ut genom fönstret men han jagade dem och blockerade vägen för dem så de sprang ut i skogen. Nu är det bara så att tjuvarna hörde hemma i Skåne och de är kanske lite långt att springa från Halmstad till Skåne. När polisen till slut kom efter en timmes väntande så åkte tjuvarna dit, haha, suckers.

Om vi går tillbaka till Teneriffa så var det så att Emma följde med, jippi!! JSedan idag i skolan hade jag typ skolångest hela dagen, saknar mitt lov, men snart är det jullov, bara 6 och en halv vecka kvar, Jippi!!!!
Jag har massa roliga historier om Teneriffa men även några när jag inte var så glad att berätta men nu har jag massa matte att räkna så det får bli senare.


Bara en liten sista notis, imorgon skall jag till tandläkaren och en specialist skall undersöka och se om jag skall få tandställning eller ej, så vi får se hur det blir med det

//Adios Amigos!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0